Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gülen Koleji Basketbol'da da söz sahibi

Hatay İl Mili Eğitim müdürlüğü'nün okullar arası düzenlemiş olduğu küçükler basketbol müsabakalarında Gülen İlköğretim Okulu Hatay ikinciliğini elde

Dünya   A+a-

Hatay İl Mili Eğitim müdürlüğü'nün okullar arası düzenlemiş olduğu küçükler basketbol müsabakalarında Gülen İlköğretim Okulu Hatay ikinciliğini elde etti.

 

Tüm rakiplerini yenerek İskenderun birinciliğini elde eden Gülen İlköğretim Okulu Küçükler basketbol takımı Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da düzenlenen turnuvalarda da il ikinciliğini elde etti. Okul Müdürü Mustafa Üsküplü, madalya ile dönen öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Müdür Üsküplü yaptığı açıklamasında, “Öğrencilerimiz derslerde göstermiş olduğu başarıları sosyal ve sportif alanda da göstermektedir. Bu bakımdan sağlam kafa sağlam vücutta bulunur anlayışı ile hareket ediyor. Öğrencilerimiz hem derslerinde başarılı hem de sportif aktivitelerde de İskenderun'da bir numara olmak için çalışıyor” dedi. Gülen İlköğretim Okulu beden eğitim öğretmeni Adem Kırgın ve İsmail Çengel ise, ilk kez katıldıkları turnuvalarda Hatay genelinde ikinci olduklarını ancak hedeflerinin önümüzdeki yıl Hatay şampiyonluğu olduğunu söylediler. Okulun minik basketbolcuları ise, bu başarılarının devamının geleceğini ifade ettiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar