Skip Navigation Links

Tufan Yıldızlar Koleji'nin Başarısı

Martı Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavı Tufan Yıldızlar Koleji 3/A Sınıfından Üç Türkiye Birincisi

Dünya   A+a-

 
Martı Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavı Tufan Yıldızlar Koleji 3/A Sınıfından Üç Türkiye Birincisi
 
 
Dörtyol’da da uygulanan Martı Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavı sonuçları yüz güldürdü. Bu sınav Dörtyol’da eğitim çıtasının yukarılara taşındığını belgeledi.
7887 adayın katıldığı 2. Sınıflarda ilk 100 içine Tufan Yıldızlar Kolejinden 14 öğrencinin girmesi mutluluk vericiydi.
Martı Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavında ilköğretim 3. sınıfların zirve yaptığı gözlendi. 9034 adayın katıldığı 3. sınıflarda 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini paylaşan 6 öğrenciden üçünün Tufan Yıldızlar Koleji öğrencisi olması dikkat çekiciydi. Tufan Yıldızlar Kolejinden Aleyna SÜRAL, Eylül YORULMAZ ve Enes BÜLBÜL 500 tam puan alan öğrenciler oldular. Ayrıca Türkiye ilk onu içinde 7 Tufan Yıldızlar Koleji öğrencisinin yer alması Sınıf Öğretmenleri Ali Alper TAŞKIN’ın mutluluğunu bir kat daha arttırdı.
4. sınıflarda ise ilçe birincisi olan Tufan Yıldızlar Koleji öğrencisi Buket ÇETİN, 8382 kişi arasından Türkiye 4.sü oldu.
5. sınıflarda Tufan Yıldızlar Kolejinden Ceren GÜVEN ilçe ikincisi ve Türkiye 36.sı olurken ilçe ilk 25 öğrencisi içinde 8 Tufan Yıldızlar Koleji öğrencisi yer aldı.
6. sınıflardan Ayşe Ceren AKKOYUNLU ilçe birincisi ve Türkiye 3.lüğünü alırken, aynı okuldan ablası Fatma Cansu AKKOYUNLU 7. sınıflarda ilçe birinciliğini, Türkiye 2.liği ile taçlandırdı. Geçtiğimiz yıllarda büyük oğlunu Tufan Yıldızlar Kolejinden Robert Koleje tam burslu olarak uğurlayan baba Abdullah AKKOYUNLU’nun mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
8. Sınıflarda ise İlçe ikinciliğini ve üçüncülüğünü Tufan Yıldızlar Kolejinden Sıla İklim TAŞKAFA ile Yasemin Lütfiye TAŞTEKİN paylaştılar.
Dereceye giren tüm öğrencileri kutluyor, 4-5 Haziran 2011 tarihlerinde yapılacak 8 ve 7. sınıflar SBS’de tüm Dörtyollu öğrencilere başarılar diliyoruz.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet