Skip Navigation Links

Gülen Koleji'nden 1.Sınıf Öğrencilerine Mektuplu Çağrı

İskenderun Özel Gülen Koleji yeni eğitim öğretim sezonu öncesinde okula kayıt yaptıran 1.sınıf öğrencilerine öğretmenleri aracılığı ile mektup gönderd

Dünya   A+a-

 
Gülen Koleji’nden 1.Sınıf Öğrencilerine Mektuplu Çağrı
İskenderun Özel Gülen Koleji yeni eğitim öğretim sezonu öncesinde okula kayıt yaptıran 1.sınıf öğrencilerine öğretmenleri aracılığı ile mektup gönderdi.
Okul Müdürü Mustafa Üsküplü, Okul öncesi ve İlköğretim 1. sınıf öğrencilerinin 2011–2012 eğitim öğretim yılı "Okula uyum programı" gereği 12 Eylül Pazartesi günü ders başı yapacağını söyledi.
Üsküplü, okul olarak eğitim ve öğretime yeni başlayacak olan minik öğrencilerin heyecanlarını yenmek için farklı bir uygulama başlattıklarını belirterek,”Bizlerde öğrencilerin okula uyum sağlamalarını hızlandırmak için böyle bir uygulama başlattık” dedi.
Okulların sevgi ve bilgi yuvaları olduğunu sözlerine ekleyen Üsküplü,”Çocuklarımızın okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu gönderilen mektuplar ile minik öğrencilerin okul kaygısının giderilmesi amaçlamaktayız. Çocuklarımız okula başladıklarında ise onlara sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenme ortamını tanıması ve sevebilmesi için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” dedi.
Öğrencilerinin tümüne mektup gönderen Sınıf Öğretmeni Mustafa Ekinci ise mektupta şunları yazdıklarını söyledi “Sevgili öğrencim, belki de bu hayatında aldığın ilk mektup. Aynı zamanda başkasına okuttuğun son mektup olacak. Mektubun kimden geldiğini eminim merak ediyorsun. Ben, seninle biran önce tanışmak isteyen öğretmeninim. Belki saçının, gözlerinin rengini bilemiyorum ama çok şirin bir çocuk olduğunu tahmin ediyorum. Artık ikinci yuvamız olan okulumuza kavuşmamıza çok az bir zaman kaldı.”
“Okulda neler yapacağını merak ediyor musun? Seninle çok güzel şeyler yapacağız. Oyun oynayacağız, resim yapacağız, şarkı söyleyeceğiz. En önemlisi de okuma -yazma öğreneceğiz. Artık sana gelen mektupları kendin okuyacaksın. Seni göreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Görüşmek üzere. Şimdilik hoşça kal. Sevgilerimle, öğretmenin Mustafa Ekinci.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet