Skip Navigation Links

Down Sendromlu Çocuklar Yararına Kermes Açıldı

İskenderun’da Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları öğrencilerinin de katkılarıyla down sendromlu çocukları yararına kermes düzenledi.

Down Sendromlu Çocuklar Yararına Kermes Açıldı

Gündem   A+a-

Down Cafe’de gerçekleştirilen kermes ve resim sergisinin açılışı Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, KADEM İl Başkanı Selma Tunç’da katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.
Kermeste Hatay yöresine ait yemek ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrenci ve öğretmenlerinin özverili gayretleri ile hazırlanan resim ve il işleri sergiledi.
Okul öncesi eğitim gören minik ellerin eğitmenleri nezaretinde yaptıkları birbirinden farklı el becerisi ürünlerin de yer aldığı kermes, Down Sendromlu çocuklar ve vatandaşların yoğun ilgisini çekti.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selma Türkoğlu, öğrencilerinin el becerileriyle yaptıkları ürünlerin de bulunduğu kermesin geliriyle Down Sendromlu Çocukları katkı vermek istediklerini söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile eşi Feray Dingil Down sendromlu çocukları yararına düzenlenen kermeste okul öncesi öğrencilerinin yaptıkları el becerileri ürünleri yakından inceledi, emeği geçenlere teşekkür etti.
Davetliler tarafından yoğun ilgi gören Kermes ve sergide ayrıca Satranç Turnuvası düzenlendi ve turnuvalarda başarı elde eden öğrencilere Başarı Belgeleri takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet