Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kılıçdaroğlu Hatay'da Şehit Ailelerini ve Sınırdaki Askerleri Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şehit ailelerine Türk Bayrağı hediye etti.

Kılıçdaroğlu  Hatay'da Şehit Ailelerini ve Sınırdaki Askerleri Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ömer Küçük ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram’ın, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan ailelerini ziyaret etti.
 
Bir dizi program ve açılış kapsamında Hatay’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve siyasiler, 3 Kasım 2017'de Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Ömer Küçük'ün Kurtlusoğuksu Mahallesi'nde bulunan baba evini ziyaret etti.
 
Şehidin babası Cuma ve annesi Ayfer Küçük'e başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, şehit ailesine Türk Bayrağı hediye etti.
 
Kılıçdaroğlu, ikinci ziyaretinde ise PKK/YPG-PYD’li teröristler tarafında 3 Şubat 2018 tarihinde Suriye’den atılan roketin Kilis’e düşmesi sonucu hudut bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram’ın ailesiyle bir araya gelerek taziyede bulundu.
 
Kılıçdaroğlu, şehit ailelerinin ziyaretinin ardından Hassa'da sınıra sıfır noktasındaki Afrin Harekat Noktası Sakız Karakolu'nu ziyaret etti.
 
Karakol Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay ve Afrin operasyonuna katılan askerlerle sohbet eden Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, asker ve komutanların morallerinin iyi olduğunu söyledi.
 
Kahraman Türk ordusunun sadece Türkiye'nin değil aslında bölgenin güvenliğini sağlayan bir ordu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu,
"Sadece Türkiye'ye değil, bölgeye güven veren bir ordu, Türkiye Cumhuriyeti devletinin caydırıcılığını bölgede hissettiren kahraman ordumuzdur. Onlarla beraber olmak, bizim için bir onurdur. Gönlümüz, yüreğimiz her zaman onlarla beraber. Onlar bizim gurur kaynağımız." diye konuştu.
 
Kur'an-ı Kerim okunan ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekatı sırasında, 3 Şubat'ta terör örgütü YPG/PKK tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinden Kilis hudut bölgesine düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram'ın ailesinin Aktutan Mahallesi'ndeki evine geçti.
Kılıçdaroğlu, burada da aile yakınlarına başsağlığı dileyip, Türk Bayrağı verdi.
 
Daha sonra Hassa ilçesine hareket eden Kılıçdaroğlu, burada ise 25 Ocak'ta İzmir'in Foça ilçesinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Astsubay Kıdemli Çavuş Rıdvan Metin'in Aktepe Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti.
 
Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve HBB Başkanı Savaş, oğlunun kabri başındaki baba Cemal Metin'e başsağlığı diledi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş