Skip Navigation Links

Belen okullarında teknoloji kullanılıyor

Hatay'ın Belen ilçesinde tüm okullar bilgisayarla donatıldı. Kaymakam Mehmet Öz, göreve geldiği günden bu yana ilçe ve ve köylerindeki okulların fizik

Dünya   A+a-

Hatay'ın Belen ilçesinde tüm okullar bilgisayarla donatıldı. Kaymakam Mehmet Öz, göreve geldiği günden bu yana ilçe ve ve köylerindeki okulların fiziki yapısını değiştirmek için çaba sarf ediyor.
Belen'de okullarda bilgisayar yanı sıra akıllı sınıf uygulamaları ile dersler işleniyor. Kaymakam Öz, eğitim kalitesinin yükseltilmesi için teknolojinin kullanılmasının kaçınılmaz olduğunu belirterek, kendisine destek veren okul aile birliği başkanları ile yöneticilere teşekkür etti. İlçe genelindeki okullara öğrencilerin daha iyi ortamlarda ders görmelerine katkı sağlamak için 100 klima takıldığını anlatan Öz, "Okullarımızdaki laboratuvarların fiziki yapıları düzeltildi. Çok amaçlı sınıflar bilgisayarla donatıldı. Okulların dış cepheleri yenilenerek eğitim öğretime yetiştirildi. Köy okul bahçelerine oyun alanları ve yollarına parke taşı döşeme işlemleri yapıldı. Üç yıl içerisinde eğitime 750 bin lira tutarında harcama yaptık. Eğitimde kalitenin yükseltilmesi ve çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim öğretim görmesi için büyük çaba harcıyoruz." dedi.
Maddi durumu iyi olmayan öğrencilere nakdi yardımın yanı sıra kıyafet ve kırtasiye yardımı da yaptıklarını anlatan Öz, hayırsever işadamlarının bu konuda büyük desteğini gördüğünü dile getirdi.
Belen Milli Eğitim Müdürü Bumin Kılıçoğlu, ilçe merkezi ve köylerdeki okulların ihtiyaçlarının yüzde 90'ının tamamlandığını hatırlattı. Kılıçoğlu, eğitim ve öğretimin gönül işi olduğunu dile getirerek, devlet-millet iş birliği ile eğitim kurumlarına sahip çıkılmasının sevincini yaşadıklarını sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet