Skip Navigation Links

Comenius Bölgesel Ortaklık Projesi Devam Ediyor

Hatay il Milli Eğitim Müdürlüğü ve Letonya'nın Ogre şehri Belediyesinin birlikte hazırladığı ' Gençlerin Şimdiki Ve Gelecekteki Yaşamlarında Spor Akti

Dünya   A+a-

 
 
 
 
Hatay il Milli Eğitim Müdürlüğü ve Letonya'nın Ogre şehri Belediyesinin birlikte hazırladığı " Gençlerin Şimdiki Ve Gelecekteki Yaşamlarında Spor Aktivitelerinin Rolü" isimli Comenius Bölgesel Ortaklık projesinin 1. Proje toplantısı yapıldı.
 
Projeye Letonya'dan 13 öğrenci 7 öğretmen, Türkiye'den 25 öğrenci ve 7 öğretmen katılıyor..
Proje ortakları Türkiye’den İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Denizciler Lisesi, Karayılan Belediye Spor Kulübü olurken, Letonya’dan da Ogre Lisesi, Ogre Meslek Lisesi, Ogre Spor Kulubü projeye ortak olarak iştirak ediyor.
 
Projenin amacını, “gençlerin güncel hayatlarında spor aktivitelerinde rol almaları dahilinde kendilerine olan yararlarını ortaya koymak ve okul yaşamlarının bittiği anda bile spor yapmalarını teşvik etmek” olduğunu belirten Proje Koordinatörü İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Sait Sinan Yıldırım, “İskenderun Cumhuriyet Anadolu lisesi ve Denizciler Lisesi ziyaretleri gerçekleştirildi ve bölgeleri tanıtan sunumlar Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soyadan'ın da katılımıyla Belediye Sunum salonunda yapıldı. Ardında Karayılan Belediyesine geçildi burada da Belediye Başkanı Mehmet Yurtman'ın da iştirak ettiği toplantıda Belediye spor kulübünün ve belediyenin tanıtımı yapılan sunumlar yapıldı. Başkan Yurtman tarafından yöresel yemekler ikram edilidi. Daha sonra İsdemir Spor Kulubü ziyareti gerçekleştirildi.Yetkililer tarafından tesisler tanıtıldı İsdemir Spor Futbol takımıyla idman öncesi fotoğraflar çekildi ve onlara hafta sonu oynanacak önemli Şeker spor maçı için başarı dilendi. Projenin bugünkü aktiviteleri son bulmuş oldu.
 
 
Sonraki programda İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde proje toplantısı gerçekleştirip ardından Antakya'nın tarihi ve turistik yerlerine ziyaretler yapılacak. Misafirler çeşitli etkinlere devam ettikten sonra Pazartesi şehrimizden ayrılacaktır.
27 Haziran-4 Temmuz 2011 tarihinde Türkiye'den Letonya'ya yapılacak hareketliliğe Milli eğitim Müdürümüzle birlikte 9 kişi katılacak ve çeşitli çalışmalar ve incelemelerde bulunulacaktır.”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet