Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Beton Boru Fabrikasının Açılışını Yaptı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 10 Nisan Salı günü HBB Büz(Beton Boru) Fabrikası’nın açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Savaş Beton Boru Fabrikasının Açılışını YaptıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Açılış törenine Başkan Savaş’ın yanı sıra HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkhan İlçe Başkanı Hüseyin Hirfanoğlu, Büz Fabrikası Müdürü İnşaat Mühendisi Burhan Seçmen, HBB çalışanları ve vatandaşlar katılım gösterdi.
 
Fabrika müdürü Seçmen açılış konuşmasında Hatay’a böyle bir tesisin kazandırılmasının önemli bir adım olduğunun altını çizerek Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletti.
 
DURMADAN YORULMADAN HİZMET ÜRETİLİYOR
 
Açılışta konuşma yapan Başkan Savaş, “ Çok zor şartlar altında 4 yıl önce Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandık. Bu süre zarfında durmadan yorulmadan hizmet ürettik. Binin üzerinde açacağımız tesisimiz var” ifadelerine yer verdi.
 
BAŞKAN SAVAŞ, ENGEL OLMAYA ÇALIŞANLARA RAĞMEN YILMADAN GÖREV BAŞINDA
 
Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerine siyasi çıkarları için engel olmak isteyenler olduğunu ifade eden Başkan Savaş, “Hizmet hususunda tempoyu arttırdığımızda bize engel olmak isteyenler yoruldu. Hem belediye meclisimizde hem de Ankara’daki işlerimizde bize engel olmaya çalışanlar ve tempomuzu yavaşlatmak isteyenler oldu. Fakat bu engeller bizi yavaşlatamadı. 8 arıtma tesisi, 12 köprü, 17 tane sosyal tesis yaptık. Bunun yanı sıra Türkiye’nin en büyük spor kompleksini yaptık” açıklamasında bulundu.
 
HBB YATIRIMA AYRILAN BÜTÇEDE BİRÇOK BÜYÜKŞEHİRİ GERİDE BIRAKTI
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi kurulduğunda ilçe belediyeleri ve il özel idarelerden aktarılan milyonlarca borca rağmen büyük yatırımlar yaparak Hatay’a nitelikli hizmet ulaştırmak için durmadan yorulmadan çalıştıklarının önemle altını çizen Başkan Savaş, hizmete geldiği günden bugüne kadar geçen süre zarfında yatırıma bütçe ayırdıkları bütçeyle birçok büyükşehir belediyesini geride bıraktıklarını duyurdu.
 
 
Türkiye’deki tüm belediyelere yapılan hazine yardımının Hatay Büyükşehir Belediyesine de yapılmasını dilediklerini ifade eden Başkan Savaş, eşitlikçi bir yaklaşımla ülkedeki tüm belediyelere kaynak verilmesi gerektiğini dile getirdi.
 
Konuşmasının sonunda fabrikanın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Savaş, fabrikanın memlekete hayırlı olmasını diledi.
 
İşçilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Savaş, açılışın ardından üretim faaliyetlerini yerinde izledi.
 
 
 
 
 
Başkan Savaş Beton Boru Fabrikasının Açılışını Yaptı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar