Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil’den Sendikalara Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentte faaliyet gösteren sendikaların çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti.

Başkan Seyfi Dingil’den Sendikalara Ziyaret

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte Çelik-İş Sendikası, Sağlık Sen, Eğitim Bir-Sen ve Diyanet- Sen sendikalarına ziyaretlerde bulundu.
Sendikalarımız Başarılı Çalışmalar Yapıyor
Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ortak akıl çerçevesinde hareket ettiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bu yönetim anlayışı ile hareket ederek şehrimizde faaliyet gösteren sendikalarımızın görüş ve önerilerini çok önemsiyoruz. Halka hizmet noktasında her zaman birlikte hareket etmeye hazırız. İskenderun’un gelişimi ve kalkınması noktasında sendikalarımıza da büyük görevler düşüyor” dedi.
Ortak Akıl İle Hareket Ediyoruz
Başkan Seyfi Dingil,”Vatanına, milletine, devletine bağlı tüm sendikaların çalışmalarını destekliyoruz. Faaliyetlerine katılım gösteriyoruz. Sizlerde gerek üyelerinize yönelik gerekse toplusal olaylara duyarsız kalmıyorsunuz ”şeklinde konuştu.
Sendika başkanları ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirerek çalışmalarından Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet