Skip Navigation Links

İskenderun Sbs De 4 Türkiye Birincisi Çıkardı

'Seviye Belirleme Sınavı' (SBS) sonuçlarına göre 8. sınıflarda 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan alan İskenderunlu dört öğrenci, 'T

Dünya   A+a-

4" align="top" height="325" alt="" src="/userfiles/sbs b.jpg" />
 
İskenderun Sbs De 4 Türkiye Birincisi Çıkardı
'Seviye Belirleme Sınavı' (SBS) sonuçlarına göre 8. sınıflarda 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan alan İskenderunlu dört öğrenci, 'Türkiye Birinciliğini paylaştı.
İskenderun’da eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren;İlköğretim öğrencisi Beyza Nur Çoban, Beş Temmuz İlköğretim Okulu öğrencisi Eren Bölükbaşı ve Özel İkem İlköğretim Okulu öğrencisi Kadir Kaan Kocaman ve Mithatpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Soner Cem Gür 2012 yılı 8.sınıflarda yapılan SBS'de sorulan tüm soruları doğru cevaplayarak, 500 tam puan alıp 'Türkiye Birincisi' oldu.
2012 SBS de 500 tam puan alan 8. sınıf öğrencileri Eren Bölükbaşı ve Kadir Kaan Kocaman da, başarılarını düzenli ve planlı çalışmaya borçlu olduklarını söyledi. Bölükbaşı, "Öğretmenlerimizin verdiği test ve soruları zamanında çözerek dershanemizin bizim için yaptığı tüm programlara katılarak bu başarıyı yakaladık" ifadesini kullandı.
Kocaman da, dershanedeki rehber öğretmenlerinin özellikle kendilerini çok iyi takip ettiklerini, yoğun ve sürekli programlar uygulayarak tüm sorulara doğru cevap verdiklerini dile getirdi.
İskenderun'da kurulduğu günden bu yana eğitim alanında iddialı bir şekilde yoluna devam eden Boğaziçi VİP Dershanesi ilk eğitim öğretim yılında SBS'de Türkiye 1.'si çıkarmanın haklı gururunu yaşıyor. Birinci çıkaran bir diğer okul olan Mithatpaşa İlköğretim Okulu ve aynı zamanda Boğaziçi VİP Dershanesi öğrencisi Soner Cem Gür, girmiş olduğu SBS'de 100 sorunun tümünü de doğru olarak yanıtlayarak 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmayı başardı.
Boğaziçi VİP Dershanesi Müdürü Teoman Özdemir, “Deneyimli kadromuz, farklı yayın desteğimiz, sürekli etüt sistemimiz, ana-baba okulumuz ve etkin rehberlik servisimiz ile bugün bu başarıyı kucaklamış bulunmaktayız. Gösterdiği bu başarıdan dolayı 8. sınıf öğrencimiz Soner Cem Gür'ü kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca öğrencimizden bir an olsun desteklerini esirgemeyen ailesini ve okul öğretmenlerini de yürekten kutluyor ve onlara teşekkür ediyoruz.” dedi. Gösterdiği başarıda disiplinli ve programlı olarak çalışmanın önemine dikkat çeken Türkiye 1.'si Soner Cem Gür ise, “Benim bu başarımda bir an olsun desteklerini esirgemeyen dershane ve okul öğretmenlerime ve aileme teşekkür ediyorum. ” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet