Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Sosyal Marketlerin 4’üncü Yılını Kutladı

Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş, Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri’nde HBB sosyal market çalışanları ile sosyal marketlerin 4’üncü yılı münasebetiyle ka

Başkan Savaş Sosyal Marketlerin 4’üncü Yılını Kutladı

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri’nde HBB sosyal market çalışanları ile sosyal marketlerin 4’üncü yılı münasebetiyle kahvaltıda bir araya geldi.
 
İskenderun ilçesinden gelen cumhuriyetçi kadınların da katıldığı kahvaltıda 15 ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan HBB Sosyal Marketlerin kuruluşunun 4’üncü yılını kutlayan Başkan Savaş ve eşi kadınların istek ve taleplerini dinleyerek notlar aldı.
 
Göreve geldiği günden bu yana Hatay’ın yaşam kalitesini yükselterek ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil eden Başkan Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hataylı kadınlara teşekkürlerini iletti.
 
Kahvaltının sonunda Başkan Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın üzerinde resimlerinin bulunduğu 4. Yıl pastası kesilerek günün anlam ve önemini belirten hatıra fotoğrafı çekilmesiyle etkinlik son buldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar