Skip Navigation Links

Atalar Koleji'nde Çanakkale Zaferi

Çanakkale Zaferi'nin 97. yıldönümünde ülkemizi işgal eden sömürgecilere karşı destan yazan Mustafa Kemal Atatürk ve Türk askerini anan, Özel Atalar İl

Dünya   A+a-


Atalar Koleji’nde Çanakkale Zaferi
Çanakkale Zaferi’nin 97. yıldönümünde ülkemizi işgal eden sömürgecilere karşı destan yazan Mustafa Kemal Atatürk ve Türk askerini anan, Özel Atalar İlköğretim Okulu öğrencileri kendilerine yakışır bir şekilde Çanakkale Zaferi’ni kutladılar.
8A sınıfından Atilla Genç, Ömer Hakan Coşkun, Yağmur Cemre Aydınlı ile 8B sınıfından Murat Furkan Yücel ve Seda Memili’nin rol aldığı “Çanakkale’yi Yaratanlar” adlı oyunu okul arkadaşlarına sundular.
Seyit Onbaşı, Şair Nazım, Mehmetçik Mehmet ve Nezahat Onbaşı’nın canlandırıldığı oyunda vatanımıza sahip çıkmanın ve bağımsız bir ülke olmanın önemi vurgulandı. Atatürk’ün gençlere verdiği görevin her geçen gün daha da özümsenmesi üzerinde duruldu.
Ayrıca tam da bugüne yakışan bir şekilde Türkiye Dershaneler Birliği’nin Türkiye Geneli sınavında Türkiye Birincisi olan 3B öğrencisi Özgür Soğancı ile Okulistik Türkiye Geneli sınavında Türkiye Birincisi olan 2A sınıfından Muhammet Yasin Aydın Özel Atalar İlköğretim Okulu İdaresi tarafından ödüllendirildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet