Skip Navigation Links

24 Saat Yaşayan Bir Kampüsü Hayata Geçirme Hedefindeyiz

Herkesin beklentilerine cevap veren bir üniversite oluşturacağımızdan kimsenin en ufak bir kuşkusu olmasın. 'Üniversite hepimizin üniversitesidir

Dünya   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin CANDA, kampus alanı ve çevresinde Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Daire Başkanları,Yapi İşleri Daire Başkanlığında görev yapan teknik personel ve alt yapı inşaatını sürdüren müteahitlerden oluşan kalabalık bir ekiple kampus inşaatlarını yerinde inceledi.
 

Kampus alanı için çalışmaların devam ettiğini belirten Rektör Canda, şu anda inşaatı tamamlanmış ve tamamlanacak olan binalarımızda detaylı bir çalışma yaparak eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Planlı ve programlı bir çalışma yapılması gerekiyor. Tüm projeler üzerinde tek tek ayrıntıya inerek çalışmalar yapıyoruz. Kampüste inşaatı devam eden binaların süratle bitirilecektir. 24 saat yaşayan bir kampüsü hayata geçirmek hedefindeyiz. Amacımız, Mustafa Kemal Üniversitesini bulunduğu konumdan çok daha üst noktalara getirmektir. Türkiye'ye örnek bir üniversite hedefindeyiz.
Kurumsal bir üniversite olduklarını, uluslararası standartları yakalamanın ilk hedefleri olacağını söyleyen Canda, bilgi çağında birçok işlevi olan üniversitelerin, toplumla bütünleşerek bilimsel çalışmalara ağırlık vermesi son derece önemlidir. Çağdaş ve halkla bütünleşen bir kurum olma çizgisini devam ettireceğiz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Bu sorumluluğu yerine getirirken tamamen objektif kriterlerle hareket ettiğimizi özellikle belirtmek isterim. Herkesin beklentilerine cevap veren bir üniversite oluşturacağımızdan kimsenin en ufak bir kuşkusu olmasın. “Üniversite hepimizin üniversitesidir.” diye belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet