Skip Navigation Links

İgev'li kadınlar çağdaş bir nesil için çalışıyor.

'Eğitim adına atılan her adım kutsaldır' diyerek çalışmalarına aralıksız devam eden İgev'li kadınlar adına konuşma yapan Cevher Çiçek:

Dünya   A+a-

Daha çok öğrenciye burs imkanı sağlamak, vakıf bünyesinde kaynaşmayı, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlediği etkinliklerin bir yenisini gerçekleştiren İskenderun Güney Eğitim Vakfı, Atatürkçü, laik, cumhuriyetçi bir nesil için yılmadan çalışıyor.
İgev’in başarısında büyük pay sahibi olan kadınların “Bahara merhaba” eğlencesi ise muhteşem geçti.
Eğitim sevdalısı İGEV’ li bayanların “BAHARA MERHABA” buluşması, Grand Plaza Salonunda gerçekleşti. Üye eşleri bayanlarımız ve konuklarının katıldığı bu müstesna buluşmada İGEV’li bayanlar adına açılış konuşmasını yapan Cevher ÇİÇEK, Baharın tüm güzelliğini yaşamakta olduğumuz bu muhteşem coşkumuza hoş geldiniz. Doğanın tüm cömertliğiyle, güzelliklerini sergilediği baharın bu ilk günlerinde sizlerle beraber “bahara merhaba” diyeceğimiz için mutluyuz, gururluyuz…Mutluyuz çünkü;siz eğitim gönüllülerinin katkılarıyla, bu güne dek yüzlerce öğrencimizi mezun ettik ve yüzlerce öğrenciye halen burs vermekteyiz. Gururluyuz çünkü; İskenderun güney eğitim vakfının tek amacı var, o da; cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, Atatürkçü bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmaktır. Vakfımızın kuruluşundan bugüne dek bayanların yaptığı çalışmalar kapsamında olağanüstü bir özveriyle çalışarak sürekli katkılarda bulunan eğitim gönüllüsü güzel bayanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Gönüllülerimizin eğitime yapmış olduğu bu katkılar bir ışık seline dönüşecek ve bu ışık Ulu Önder Atatürk’ün gençlerinin elinde tüm ülkemizi aydınlatacaktır.amacımızın gerçekleşmesi için emeklerini ve özverilerini esirgemeyen siz eğitim gönüllülerimize vakfımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet