Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Düziçi Belediyesi Önünde Çalışanların Silahlı Kutlaması

Davul zurna eşliğinde halay çeken resmi üniformalı zabıta memurları ile belediye çalışanları,şehrin göbeğinde dakikalarca havaya tabanca ile ateş etti

Düziçi Belediyesi Önünde Çalışanların Silahlı KutlamasıWeb
TV

Osmaniye   A+a-

 Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında belediye binası önünde davul zurna eşliğinde halay çeken resmi üniformalı zabıta memurları ile belediye çalışanları, şehrin göbeğinde dakikalarca havaya tabanca ile ateş etti.
Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluş etkinliklerinde, zabıta memurlarının ve belediye çalışanlarının bellerinden çıkardıkları tabancalarla dakikalarca havaya ateş açması tepkilere neden oldu. Sosyal medyaya yüklenen görüntülerde önce resmi üniformalı bir zabıta memuru belinden çıkardığı tabanca ile havaya ateş ediyor, ardından da belediye binası girişindeki belediye çalışanı olduğu iddia edilen kişiler silahlarına davranarak, havaya kurşun yağdırıyor. Belediye görevlilerinin yaptığı bu davranış bazı vatandaşlardan tepki çekti.
Bu arada, Osmaniye Valiliğinden yapılan açıklamada, olayla ilgili gerekli incelemeler sonucu, çarşamba günü gerçekleşen kutlamalar sırasında havaya ateş ettiği tespit edilen 4 kişinin gözaltına alındığı, olayda kullandıkları değerlendirilen 3 adet kurusıkı tabancanın ele geçirildiği belirtildi.
Konuyla ilgili adli ve idari soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.
 
 
 
 
 
Düziçi Belediyesi Önünde Çalışanların Silahlı Kutlaması videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar