Skip Navigation Links

Başkan Savaş Siirt’teki Hain Terör Saldırısını Kınadı

“Bu Saldırılar Türk Milletinin Birliğini ve Dirliğini Asla Sarsamaz”

Başkan Savaş Siirt’teki Hain Terör Saldırısını Kınadı

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Siirt’in Eruh ilçesi Ormanardı Üs Bölgesi’ne PKK terör örgütünün düzenlemiş olduğu hain saldırıyı kınadı.
“Bu Saldırılar Türk Milletinin Birliğini ve Dirliğini Asla Sarsamaz”
Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kast eden hainlerin asla amaçlarına ulaşamayacaklarını belirten Başkan Savaş, Siirt’in Eruh ilçesi Ormanardı Üs Bölgesi’ne yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerimize karşı PKK terör örgütlerinin düzenlemiş olduğu saldırıyı üzüntü içerisinde öğrendim.
Menfur saldırıyı gerçekleştirenleri ve terör faaliyetleriyle insan canına kasteden karanlık zihniyetleri şiddetle kınıyorum. Bu saldırılar Türk milletinin birliğini ve dirliğini asla sarsamaz.
Kanla beslenen terör örgütlerinin ve onların destekçilerinin arzu ettiği tabloya Türk milleti asla izin vermeyecektir. Milletimiz birliğini ve dirliğini koruyarak dik duruşunu sürdürecektir. Ülkemizi derinden etkileyen ve yasa boğan terör olaylarının biran önce gerekli önlemler alınarak sona erdirilmesi ve tamamen bitirilmesi en büyük temennimizdir.
Vatan savunmasında şehit düşen güvenlik korucularımızın ve askerlerimizin ailelerine, sevenlerine ve tüm Türk halkına sabır ve başsağlığı, yaralı düşen askerlerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet