Skip Navigation Links

'' Trinity'' İngilizce Dil Öğretimi Özel Atalar Koleji'nde

İskenderun'un başarılı özel öğretim kurumlarından ilklere imza atmaya devam eden Özel Atalar Koleji,

Dünya   A+a-

İskenderun’un başarılı özel öğretim kurumlarından ilklere imza atmaya devam eden Özel Atalar Koleji, 1877 yılından bu yana Londra’da faaliyet gösteren ‘’ Trinity College London’’ İngilizce Dil Eğitimi Merkezi ile anlaşma yaptı.
Öğrencileri hayata hazırlanırken kaliteden ödün vermeyen Özel Atalar Koleji, çatısı altında bulunan Özel Atalar Anadolu Lisesi ile İlköğretim Okulu’nda öğrenim görmenin büyük ayrıcalıklara sahip olmak anlamına geldiği belgelenmiş durumda.

‘’ Trinity College London’’ İngilizce Dil Eğitimi Merkezi ile yapılan anlaşmaya ilişkin veli, öğretmen ve öğrencilerin memnun oldukları öğrenildi.

Kuruluş yılı 1877 olan Trinity , dünyanın en eski ‘’Harici Sınav Kurumu’’ statüsünü taşıyor.

Trinity’in, yabancı dil eğitiminde öğrencilerin yıl sonuna kadar İngilizce konuşma ve dinleme yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen bir sisteme sahip olduğu biliniyor.

Nisan 2011 sonuna doğru Atalar Koleji öğrencileri, İngiliz Eğitmenler tarafından sözlü sınava tabi tutulacaklar, başarılı öğrencilere ‘’ TRİNİTY COLLEGE LONDON ‘’ başarı sertifikası verilecek.

Dünya ülkelerinde de dil eğitimi alanında büyük tecrübesi olan ‘’ Trinty College LONDON’’ bir vakıf kuruluşu olup,İskenderun’da İngilizce öğreniminde büyük faydalar sağlayacağı biliniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet