Skip Navigation Links

Başkan Nehir Çöğürlü Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Çöğürlü mahallesinde Doğru ailesini ziyaret etti.

Başkan Nehir Çöğürlü Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Gündem   A+a-

Merhum Malik Doğru’nun evinde mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Nehir, vatandaşları dinledi. Çöğürlü mahalle muhtarı Mehmet Doğru’nun katıldığı toplantıda vatandaşlar Büyükşehir, Hatsu ve Samandağ Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili görüşlerini ifade ederek talepleri ilettiler.
Başkan Nehir, Hatsu ve Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda olan taleplerin takipçisi olacağını söyledi. Samandağ Belediyesinin yetki ve sorumluluğunda olan hizmetlerle ilgili de birim müdürlerine gerekli incelemeler yapıldıktan sonra çalışmalara başlanması için talimat verdi.
Başkan Nehir: Ev ziyaretlerimiz kapsamında Çöğürlü mahallesinde Doğru ailesini ziyaret etti. Mahalle halkının da katıldığı toplantıda yerel konuları konuştuk. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları, talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Yetki sorumluluğumuzda olamayan hizmetlerle ilgili Büyükşehir, Hatsu ve diğer kurum, kuruluşlarla da görüşmelerimizi gerçekleştirerek, bu işleri takipçisi olacağım. Çöğürlü mahalle muhtarı Mehmet Doğru, Kenan Doğru, Ekrem Doğru, Özgür Doğru ve Pınar Doğru'ya, değerli Çöğürlü halkına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet