Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Civelek'ten kursiyerlere ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek Çıraklık Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Dünya   A+a-

Yaklaşık bir ay önce Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi arasında imzalanan “Meslek Edindirme Protokolü” çerçevesinde eğitime başlayan kursiyerleri de eğitim laboratuarlarında ziyaret eden Başkan Civelek şunları söyledi:

“Gençlerin gelecek kaygılarını bir nebze olsun azaltmak için açtığımız Meslek Edindirme Kurslarımızın ilk 6 sınıfını açtık. Yaklaşık 120 öğrencinin eğitim aldığı kurslarda başarılı olan kursiyerlerimize Çıraklık Eğitim Merkezi nezdinde Milli Eğitim Bakanlığı Sertifikası vereceğiz. Artık gençlerimiz ‘Ne iş olsa yaparım değil!” uzmanlığını aldığı işi yapabilecekler.

Biz İskenderun Belediyesi olarak bu tür mesleki eğitim kursları açmaya devam edecektir. Her şey İskenderun ve İskenderunlular için.”

Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Cafer Gök, Müdür Yardımcıları Bestami Çelebi ve Ahmet Güven’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Cemil Ugutmen, Mesut Yüksekbaş, Kemal Sonay, Ali Çıtanak, Kamil Turan da katıldığı kaydedildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar