Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Hayırsever ve Hayırlı Evlat Olmak Ne Büyük Bir Şereftir!'

Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, Hayırsever İşadamı Sabit Eren tarafından Hassa'da yapımı devam eden ana okulunda incelemelerde bulundu.

Dünya   A+a-


Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, Hayırsever İşadamı Sabit Eren tarafından Hassa’da yapımı devam eden ana okulunda incelemelerde bulundu. Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Sabit Eren ve babası Ahmet Eren’in ziyaretinde oldukça anlamlı konuştu:
“Hayırsever ve Hayırlı Evlat Olmak Ne Büyük Bir Şereftir!”
Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Hayırsever İşadamı Sabit Eren yapımı devam eden Anaokulu’nda incelemelerde bulundular.
Önemli bir bölümü tamamlanan Güler Eren Anaokulu, Kasım ayında tamamlanarak eğitim-öğretime açılacak. Güler Eren Anaokulu’nda öğrenim görecek çocuklar, şimdilik değişik okullarda öğrenimlerini sürdürüyorlar.
Erenler Demir Celik A.Ş. Sahibi ve Er-Tu Demir Çelik A.Ş. ortağı Sabit Eren, memleketine hizmet etmekten dolayı duyduğu gururu ifade ederken, Hassalı işadamlarına da çağrıda bulundu. Bu gurur ve mutluluğa herkesin ortak olması ve yeni yatırımların Hassa’ya getirilmesini isteyen Sabit Eren, Hassa’nın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş herkesin Hassa’lılara karşı sorumlu olduğuna da vurgu yaptı.
Annesi Güler Eren adına Hassa’ya on derslikli Anaokulu yaptıran Hayırsever İşadamı Sabit Eren, Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hayırsever İşadamını makamında kabul eden Kaymakam Tekbıyıkoğlu;
Hayırsever İş adamı Sabit Eren ve babası Ahmet Eren’i Hassa’da görmekten büyük mutluluk duyduğunu ve Hassa’ya ilk okul yaptıran işadamı olması nedeniyle, diğer hayırsever işadamlarımızın da önünü açacağını belirterek, “hayırsever ve hayırlı evlat olmak; ne büyük bir şereftir” dedi.
Hayırsever İşadamı Sabit Eren ise ; Ekmeğini yediği, suyunu içtiği memleketine, hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını belirterek, “umarım benim yaşadığım mutluluğu diğer işadamlarımız da yaşarlar” dedi.
Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve Hayırsever İşadamı Sabit Eren, daha sonra yapımı devam eden Anaokulunu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Gezi esnasında Hassa eski cezaevi yerine inşa edilen okulun, çok büyük bir mana taşıdığı ifade edildi.
Anaokulu inşaatının Kasım ayı içerisinde tamamlanacağı, öğrencisinin hazır olduğu ve eğitim öğretime hemen başlanacağı bildirildi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar