Skip Navigation Links

Sarı Zeybekler Derneği'nden 'Her Esnafa Bir Atatürk Resmi Kampanyası'

Bu vesile ile Hataylılar'a bir çağrımızı yenilemek istiyoruz

Sarı Zeybekler Derneği'nden 'Her Esnafa Bir Atatürk Resmi Kampanyası'

Gündem   A+a-

Sarı Zeybekler Derneği Genel Merkezi son günlerde artan Atatürk düşmanlığına bir tepki olarak, "İşyerinde Atatürk resimleri olmayan esnaflara Atatürk fotoğrafı hediye etme kampanyası başlattı.
 
Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bilen şunları söyledi:
 
"Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Hatay topraklarına verdiği önemi ve de değeri bilmeyen yoktur.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Samsun'dan başlayıp Hatay'da biten bir mücadelenin mimarıdır'. Benim şahsi meselemdir diyerek Hatay'ı Türkiye Cumhuriyeti topraklarına ilhak edilmesini sağlamıştır.
 
Hataylı her zaman Atası'na minnettarlığını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkarak göstermiştir. Bu doğrultuda ülkemizde hızla Atatürk düşmanlığının körüklediği bugünlerde Sarı Zeybekler Derneği, 'Her Esnafa Bir Atatürk resmi' etkinliğine start vermiştir.
 
Bu kampanya ile İskenderun'daki esnaflarımızı ziyaret ederek hem derneğimizi tanıtma fırsatımız oluyor hem de esnaflarımıza Atatürk resimleri hediye ediyoruz.
 
Bu vesile ile Hataylılar'a bir çağrımızı yenilemek istiyoruz.
 
Hatay Şehidi olan Büyük Kurtarıcımız, Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarını Hatay'ın her yerinde olmasını sağlamak bizim bir diyet borcumuzdur ve borcumuzu ödemek için var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz."
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet