Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Okul Öncesi Eğitimde Sorunumuz Yok İleriye Bakıyoruz'

İskenderun Dr Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulunun Yılsonu Gösterileri Büyük İlgi Gördü. Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar okul öncesi eğitimd

Dünya   A+a-


 
İskenderun Dr Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulunun Yılsonu Gösterileri Büyük İlgi Gördü
 
Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:
“Okul Öncesi Eğitimde Sorunumuz Yok İleriye Bakıyoruz”
 
İskenderun Dr Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulunun Yılsonu Gösterileri Büyük İlgi Gördü. Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar okul öncesi eğitimde İskenderun’un çok iyi yerlerde olduğunu söyledi.
İskenderun Dr Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu öğrenci öğretmen ve aile birliği tarafından hazırlanan yıl sonu etkinlikleri coşkulu geçti.
Türkiye’nin farklı yöresel halkoyunlarının öğrenciler tarafından sergilendiği gösteriler veliler tarafından heyecanla izlendi. Okulun yıl sonu sergisinin açılışını ise AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar yaptı.
Karasayar burada yaptığı konuşmada okul öncesi eğitimde İskenderun’un bir eksiğinin olmadığı gibi Türkiye sıralamasında oldukça iyi bir noktada olduğunun altını çizerek 4+4+4 eğitim sisteminde okul öncesi eğitimde çok fazla bir değişikliğin olmadığını eğitim yaşının öğrencinin ve veli’nin durumuna göre şekillenebileceğini ifade etti. Okul Müdürü Ayşe Ersoy ise İskenderun’da okul öncesi eğitime katkı sağlamak maksadıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek emeği geçen öğretmenlere ve okul aile birliğine teşekkür etti.
Miniklerin renga renk kıyafetlerle hazırlandıkları halkoyunları gösterileri büyük beğeni toplarken öğrenciler tarafından yıl içerisinde hazırlanan elişleri ve resimlerde velilerin beğenisine sunuldu.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar