Skip Navigation Links

Matematik dehalarına ödül yağıyor

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, TÜBİTAK tarafından bu yıl 43.sü düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışma

Dünya   A+a-

 
 
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, TÜBİTAK tarafından bu yıl 43.sü düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Türkiye birinciliğini hak eden Tosçelik Fen Lisesi öğrencilerini kabul etti.
Müdür Keleşoğlu, öğrenciler Fatih Mehmethan Şan ve Umut Genç ile birlikte danışman Öğretmen Cahit Güneş’e başarılarından dolayı tablet bilgisayar hediye ederken, Okul Müdürü İlhami Koç’a da plaket takdim etti.
TÜBİTAK’ın düzenlemiş olduğu yarışmada matematik dalında birinci olarak gururumuz olan Tosçelik Fen Lisesi öğrencilerine ödül yağıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Tosçelik Fen Lisesi Müdürü İlhami Koç nezaretinde öğrencilerin makamında ağırladı. Aldıkları bu başarının eğitim camiası olarak kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Müdür Keleşoğlu, öğrencileri, öğretmenleri ve velileri kutladı. Matematiğin çok zor bir alan olduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, “Demek ki; her zorluğu açan bir anahtar vardır, oda; çalışmaktır. Öğrencilerimiz gece gündüz çalışarak geliştirdikleri proje ile Türkiye gündemine oturdular. Bu çok büyük bir başarıdır. Özellikle matematik alanında öğrencilerimizin aldığı bu başarı bizleri çok sevindirdi. Ben kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. Müdür Keleşoğlu, Tosçelik Fen Lisesi öğrencileri, Fatih Mehmethan Şan, Umut Genç ve danışman öğretmen Cahit Güneş’e başarı belgesi takdim ederken, tablet bilgisayar hediye etti. Müdür Keleşoğlu ayrıca Tosçelik Fen Lisesi Okul Müdürü İlhami Koç’a da plaket takdim etti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet