Skip Navigation Links

Eczacı Meryem Karaçaylı İlkokulu Dayanışma Yemeği Gerçekleşti

Eczacı Meryem Karaçaylı İlkokulu, Okul Aile Birliklerince düzenlenen dayanışma yemeği 24 Mart 2018 Cumartesi günü, saat 19:00’da Truva Restaurant’ta g

Eczacı Meryem Karaçaylı  İlkokulu Dayanışma Yemeği Gerçekleşti

Eğitim   A+a-

  Dayanışma Yemeğine Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, CHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Eczacı Meryem Karaçaylı İlkokulu Müdürü  Hayati Nural, Eczacı Meryem Karaçaylı İlkokulu öğretmenleri ve veliler katıldı. Orkestra Asi – Güven Kayıkçı, müzikleriyle geceye renk kattı .
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir yaptığı konuşmasında: “ Sayın Milletvekilim, değerli İlçe Başkanım, Okul Aile Başkanı ve değerli yöneticileri, değerli okul müdürümüz ve öğretmen arkadaşlarımız, değerli misafirler sizleri saygıyla selamlıyorum. İyi çocuklar yetişsin istiyoruz. Derdimiz bu toplum biraz daha iyiye gitsin, daha güzel bir hayat, daha iyi günler görelim. Bu iş elbette eğitimden geçiyor. Burada öğretmenlerimize ve ailelerimize çok ciddi görevler düşüyor. Birlikte olmaktan, beraber olmaktan bu ülkede bir değişim ve dönüşüm yaratabilecek miyiz diye bu sürece bir ucundan destek olmaktan bahsetmekle mükellefiz. Her gün biraz daha oraya doğru itiliyoruz. Buna emek edeceğiz, buna çaba harcayacağız. Ayrıca, şöyle de bir hayalim var. Acaba şu toplantı ve organizasyonları çocuklar uğruna yapıyoruz ya, o çocukları da ortak edebilir miyiz? Bence bunu Okul Aile Birlikleri bir düşünsün. Eğer mümkünse burada çocuklarla birlikte olalım. İnanın çok keyif alacaksınız. Bir hayal edin. Öğrenciniz için buradasınız, öğrenciniz de burada. İnanılma bir keyif. Varsın onlar eğlensin, biraz da onları öne çıkartalım. Herkese afiyet olsun diyorum. Teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.
CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal; “ Sayın Belediye Başkanım, sayın İlçe Başkanım, sayın öğretmen arkadaşlarım, değerli veliler ve Samandağ’ın güzel insanları ama bu güzel insanların yanında da Samandağ’ın en önemli özelliği var. Nedir? Atatürkçü olmaktır. ADD başkanı da burada o yüzden bunu söyledim hepinizi saygıyla selamlıyorum. Evet, sayın başkanımız az önce bütün öğrencilerin de gelmesini istedi ama şunu da ben ifade edeyim sayın başkanım; şimdi benim de küçük bir çocuğum var dört yaşında. Bütün çocukları Allah bağışlasın. Şimdi restauranta gittiğimiz zaman masa boş oluyor, onun da arkasından koşuyoruz. Bir türlü müsait olamıyoruz, akşam yemeği yiyemiyoruz. Muhtemelen öğrencilerin olduğu bir yerde de burada herkes ayakta olur. O da güzel olur, hiçbir sıkıntı olmaz. Yeter ki çocuklarımız yanımızda olsun. Şimdi değerli arkadaşlar, eğer öğretmen yoksa bir yanımız eksik olur, öğretmen yoksa adalet eksik olur, öğretmen yoksa demokrasi eksik olur, öğretmen yoksa hak eksik olur, hukuk eksik olur. Ama hangi öğretmen? Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini içselleştiren öğretmen. Hangi öğretmen? Hak, hukuk, adaleti içselleştirmiş öğretmen. Ben bu vesileyle buradaki bütün öğretmenlerin, benden büyük olanların ellerinden öpüyorum, diğerlerinin yüreğinden öpüyorum. Çünkü ben hepsini tanıyorum. Atatürkçüdür, devrimcidir, demokrasiye inanan, Cumhuriyet’e inanan, Cumhuriyet’e sevdalı öğretmen arkadaşlardır. Ben hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Eczacı Meryem Karaçaylı İlkokulu okul müdürü Hayati Nural; “ değerli misafirler, okulumuza maddi manevi katkıda bulunan veli ve misafirlerimizin bir arada toplanmasını sağlayan, bu dayanışma gecesini organize eden, Eczacı Meryem Karaçaylı İlkokulu Okul Aile Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder hepinize hoş geldiniz diyorum. Hepinize afiyet olsun.” dedi.
 
Okul öğretmenlerinden Şemsettin Dönmez bağlama eşliğinde söylediği şarkılarla geceye renk kattı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet