Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Nehir'den Anlamlı Ziyaretler

Yaşlılar Haftası münasebetiyle Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, ilçedeki yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Başkan Nehir'den Anlamlı Ziyaretler

Yerel   A+a-

 Çöğürlu Mahallesi'nde ikamet eden Mahmut Aslan,Edip Aslan ve Tekebaşı mahallesi sakinlerinden Rıdvan Özçelik’i evlerinde ziyaret eden Başkan Nehir ,yaşlılarla yakından ilgilenerek hatırlarını sordu.Yaşlılarla bir süre onlarla sohbet ederek, sıkıntı ve isteklerini dinledi.Yaşlılar Haftası’nı kutlayarak hediyeler verdi .Her daim yanlarında olduğunu ifade etti.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Yaşlılarımızın mutluluğu ve huzuru bizim için önemlidir. Geçmişten geleceğe köprü vazifesi gören çınarlarımıza saygımızı ve sevgimizi her zaman hissettirmeliyiz. Bu haftanın anısına ziyaretlerimizi evlerimizde gerçekleştirerek hatırlarını sorduk.Çocuklarımıza büyüklerimize de sevgi saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüleri daha sağlamlaştırmalıyız Her zaman yanlarındayız.’ ifadelerine yer verdi.
Başkan Nehir’in Tekebaşı mahallesi sakinlerinden Rıdvan Özçelik’i ziyaretinde Muhtar Kenan Elmas ve vatandaşlar katılarak mahallenin sorunlarını ilettiler.Başkan Nehir Fen işleri Müdürü Mehmet Ali Bulut’a yapılması gereken çalışmalarla ilgili talimat verdi.Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız,Zabıta Müdürü Önder Şimşek ziyaretlerde hazır bulunarak Başkan Nehir’e eşlik ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar