Skip Navigation Links

Eğitime bir destek de Rotaract'lardan.

İskenderun Rotaract Kulübü üyeleri eğitime verdiği desteğe bir yenisini daha ekleyerek, İskenderun Cemal Gürsel İlköğretim Okulu'nda bütün öğrencilere

Dünya   A+a-

 
Eğitime bir destek/" target="_blank">destek de Rotaract’lardan…
 
İskenderun Rotaract Kulübü üyeleri eğitime verdiği desteğe bir yenisini daha ekleyerek, İskenderun Cemal Gürsel İlköğretim Okulu’nda bütün öğrencilere kırtasiye araç ve gerek yardımında bulundular.
 
Eğitime hizmet vermenin önemini çok iyi bilen İskenderun Rotaract Kulübü, 350 öğrenciye araç-gereç verdiler.
Kırtasiye yardımı münasebetiyle ilgili kısa bir konuşma yapan Cemal Gürsel İlköğretim Okulu Müdürü Abdurrahman Gürgen, “Eğitime hizmet ve eğitime yardım anlamında, ilçemizde özellikle yoksul öğrencilerin bulunduğu bölgelerde bu katkıları sağlayan, sivil toplum örgütlerimize, hayırseverlerimizin çoğalması dileğiyle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
İskenderun Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Aytaç Aytaş, eğitime olan desteklerinin tüm hızıyla devam edeceğini ifade ederek şunları söyledi:
“Bugünkü yapmış olduğumuz eğitime destek yardımımızı ben tek başıma yapmadım, bunu kulüp olarak hep birlikte yaptık. Yaptığımız bu etkinlik devam edecek, biz bunu okyanusta bir damla olarak görüyoruz, bir damlayla yetinmeyip bir ambiyans yaratmak istiyoruz. Diğer sivil toplum örgütlerine de empoze etmek istiyoruz. Tabi ki çocuklarımızın bu tür açıklarını herkes biliyor. Ama bilip te buna karşılıksız kalmak bence herkes açısından insan ayıbı olarak görüyorum. Biz bu insan ayıbını bir nebzede olsa örtmeye çalışıyoruz. Bizden sonra ki diğer toplum örgütleri, dernekler veya kişisel olarak bu tür aktivitelerde bulunurlarsa, geleceklerimizin aydınları çünkü bu çocuklar, bu çocukların yüzlerinde bir tebessüm bırakabiliyorsak eğer bizim için mutluluk budur.”
 
www.iskenderunrotaract.com
 

 

Rotaract yardım ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet