Skip Navigation Links

Kep attılar..

İskenderun Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi'nde düzenlenen kep giyme töreni, okul bahçesinde sevinç ve hüznün bir arada yaşanmasına neden oldu.

Dünya   A+a-

İskenderun Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi’nde düzenlenen kep giyme töreni, okul bahçesinde sevinç ve hüznün bir arada yaşanmasına neden oldu.
Mezun olmanın heyecanı ve mutluluğuyla kep töreninde mezuniyet belgelerini almak için sıralarını bekleyen mezunların heyecanları görülmeğe değerdi.
İskenderun Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Nuran Kızılkaya yaptığı duygulu konuşmada, öğrencilerin ilk okula geldikleri günü hatırlattı ve şu anda mezun olurken de hayata atılmanın heyecanını yaşadıklarına dikkat çekti.
Mezuniyet sonrası gerçek yaşamın ve zorlu bir mücadelenin başladığını hatırlatan Nuran Kızılkaya, tüm öğrencilerine hayatta başarı dileklerinde bulundu.
Bir öğrencinin okuduğu okulla ilgili duyguların yer aldığı metin çok beğenilirken bazı öğrencilerin gözyaşlarına hakim olamadıkları da gözlendi.
Mezunların dörderli gruplar halinde anons edilerek mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından kep atma törenine geçildi.
Bir çok velinin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenirken, sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı çok güzel bir tören geride kaldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet