Skip Navigation Links

Sarıseki Hayat Buldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ''OKULLAR HAYAT BULSUN'' Projesi kapsamında Sarıseki İlköğretim Okulu her gün saat 21.00'e kadar kapıları

Dünya   A+a-

 
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ‘’OKULLAR HAYAT BULSUN’’ Projesi kapsamında Sarıseki İlköğretim Okulu her gün saat 21.00’e kadar kapılarını tüm belde halkına açtı.
Proje kapsamında okul, hafta içi her gün saat 21.00 ‘e kadar, hafta sonu 10.00 – 16.00 arası açık olacak ve tüm vatandaşlar okulu ziyaret ederek okuma salonundan, meslek edindirme kurslarından ve bilgisayar sınıfından ücretsiz yararlanabilecek.
Okul bahçesinde ise her gün gece saat 24.00 ‘e kadar her türlü sportif çalışmalar yapılabilecektir. Bu proje dâhilinde çalışmaları yerinde görmek üzere akşam saat 20.00 de İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Muharrem KELEŞOĞLU Okulu ziyaret etti.
Okul Müdürü Mehmet ALTAY’dan proje hakkında bilgi alan ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın KELEŞOĞLU kursiyerlerle ve velilerle bir süre sohbet etti. Velilere duyarlı olmalarından ve katılımlarından, Okul Müdürü ve öğretmenlere ise fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Proje hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mehmet ALTAY ‘’ Proje yeni bir proje olup, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülmektedir. Bu projenin detayları henüz daha netlik kazanmamasına rağmen bu projeyi okulumuz olarak yapmaya karar verdik. Proje ile ilgili olarak başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muharrem Bey olmak üzere, Sarıseki Belediye Başkanlığı, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Okul Aile Birliğimiz ve öğretmenlerimiz ile görüştük. Ve proje tüm bu kurum ve kişilerin görüş ve yardımıyla uygulanmaya başlandı.
. Proje kapsamında bağlama kursu, Bilgisayar kursu, okuma yazma kursu, veli eğitim seminerleri, Veli Okuma saatleri ve Bilgisayar sınıfı ve internetten faydalanma, okul bahçesinin sportif çalışmalara açılması gibi etkinlikler yapılacaktır. Tüm belde halkını bu çalışmalardan faydalanmaya çağırıyoruz. Bu çalışmalara okul idarecileri, öğretmenlerimiz ve Okul aile birliği üyeleri hiçbir ücret talep etmeden gönüllü olarak katılacaktır. Bu projenin Beldemize, Memleketimize hayırlı olması temennisiyle, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’ dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet