Skip Navigation Links

Belen'de Yaşlılara Saygı Haftası Etkinliklerinden Renkli Görüntüler

Belen'de 'Yaşlılara Saygı Haftası' kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Belen'de Yaşlılara Saygı Haftası Etkinliklerinden Renkli Görüntüler

Belen   A+a-

 Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" çerçevesinde,  Sebati Günenç Ortaokulunun hazırladığı program saat 12:00’de Belen Seyir terasında; Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN, Yazı İşleri Müdürü Mustafa BAKIR, SYD Vakfı Müdürü Zeynep ÖZTÜRK, Sebati Günenç Orta Okulu Müdürü Erdal AYVAZOĞLU, Okul Aile Birliği Başkanı, bir grup öğrenci ve merkez mahallelerden davet edilen değerli yaşlı ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN açış konuşmasında; Yaşlılar Haftası münasebetiyle ulu çınarlarımızı bir araya toplamış bulunuyoruz. Büyüğe saygısı olmayanın küçüğe sevgisi olmaz düsturundan yola çıkarak, bugün sizleri yad ederek burada hoş sohbet edelim diye düşündük. Gönül ne çay ister, ne kahve, gönül muhabbet ister diyerek katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.
Kaymakam AYDIN yaptığı konuşmasında; Yaşlanan ama ihtiyarlamayan değerli büyüklerimiz, Kaymakamlığımızca düzenlenen bu etkinliğe hoş geldiniz. Bugün yaşlılara saygı haftası başlangıcı olmasının yanında Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıldönümü ve aynı zamanda Şehitleri Anma günüdür. Bir araya gelelim hasbihal edelim, bu vesile ile bir sıkıntınız varsa notlarımızı alalım, Kaymakamlık ve Belediye Başkanımız ile birlikte çözümü hususunda gayret gösterelim istedik. Bizleri kırmayıp buraya kadar geldiğinizden dolayı hepinize teşekkür eder, bu programın organizesinde emeği geçen okul müdürü, öğretmenleri ile katılım sağlayan öğrenci ve okul aile birliğine teşekkür ederim dedi.
Etkinlik; öğrencilerden oluşan korodan müzik dinletisi, öğle yemeği ikramı ve günün anısına çektirilen fotoğrafların takdimi ile sona erdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet