Skip Navigation Links

Başarmak, Zorlukları aşmaktır.

Başarının, zorlukların üstesinden gelmekle mümkün olacağını anlatan Çetin Kaya, kolay ve rahat bir yaşamda gelinin iyi bir konumun başarı olarak görül

Dünya   A+a-

Ekinciler Demir-Çelik A.Ş Genel Müdürü ve İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Çetin Kaya Dörtyol Özel Genç Yıldızlar Koleji’nde öğrencilerle birikimlerini paylaştı ve gelecekteki yaşamlarına ışık tutacak sözlerle de motive etti.
Keyifli geçen Kariyer Günü programının ardından Özel Genç Yıldızlar Koleji Onursal Başkanı Osman Tufan, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Ekinciler Demir-Çelik A.Ş. Genel Müdürü Çetin Kaya’ya eğitim programına katılarak birikimlerini öğrencilerle paylaştığı için plaket verdi.
Dörtyol Özel Genç Yıldızlar Koleji’nin geleneksel ‘Kariyer Günleri’ kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Çetin Kaya, birikimlerini paylaştığı bölümün sonunda öğrencilerin sorularına yer verdi.
Başarının, zorlukların üstesinden gelmekle mümkün olacağını anlatan Çetin Kaya, kolay ve rahat bir yaşamda gelinin iyi bir konumun başarı olarak görülemeyeceğini söyledi.
Öğrencilerin birbirinden güzel sorularıyla da karşılaşan Çetin Kaya, ”Herkesin mutlaka zorluklarla karşılaştığını ve başarının zorluğu yeneceğini ,başarılı insanların zorluklara göğüs gerdiğini, insanların inançlarını kaybetmeden kendimize güvenerek zorlukların üstesinden gelineceğini” ifade etti.
Çetin Kaya, ekonomik krize de değinerek kriz dönemlerinin başarı elde etmek için iyi bir dönem, iyi bir fırsat ve imkan sağlayacağını söyledi.
Sanayi ve tarımın birlikte geliştiğini ve bununda İskenderun için ve İskenderun halkı içinde çok büyük bir önem taşıdığını ifade eden Çetin Kaya,
“ Kötü meslek yoktur, bütün meslekler geçerlidir ve önemli olan da sizler neredesiniz, hangi mesleği seçerseniz seçin en iyisi olmaya çalışın. Kendi yeteneklerinizin farkına varın ve seveceğiniz meslek üzerinde yoğunlaşın, özveride bulunun” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet