Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan Bütün Türkiye’yi Ağırlayıp Misafir Ediyor..!

Dünya ve Türkiye Kırıkhan’ı Konuşuyor,Kırıkhan Bütün Türkiye’yi Ağırlayıp Misafir Ediyor

Kırıkhan Bütün Türkiye’yi Ağırlayıp Misafir Ediyor..!

Gündem   A+a-

Kırıkhan, 20 Ocak 2018 Tarihinde başlayan Afrin Zeytin Dalı operasyonları kapsamında Mehmetçiğimize destek amacıyla Türkiye’nin dört bir yanından ve yavru Vatan Kıbrıs’tan akın akın gelen misafirlerini ağırlayıp misafir ediyor.
Özellikle Son 10 gün içerisinde, “ A Haber 40 kişilik ekibiyle Bayezid-i Bistami Hz.’lerinin türbesinden canlı yayınlarını yaparak Kırıkhan’ın dünyada tanıtılmasında en büyük etken oldu”
Ayrıca, Geçtiğimiz haftalarda KKTC Meclis Başkan yardımcısı Zorlu Töre ve beraberinde KKTC Milletvekilleri, Belediye Başkanları, KKTC Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, KKTC Basını Kırıkhan’ı ziyaret etti.
Devam eden ziyaretler kapsamında, İstanbul Sarıyer ilçesinin Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Ak Parti Sarıyer ilçe başkan yardımcısı Metin Ateş, Sarıyer Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer Mahallesi'nin 34 değerli muhtarı ve 15 Temmuz şehitlerimizin aileleri ve yakınları, Türkiye Şefler Federasyonu Başkan Yardımcısı Fatma Bayrak, Kars ilimizin Selim ilçesinden 53 mahalle ve 3 belde muhtarları, KKTC Din Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Süleyman Çakır ve beraberindeki heyet, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkanı İsmail Dilver ile Genel Başkan Yardımcısı, Milli Takım Eski Teknik Direktörü Tınaz Tırpan ve 25 İlimizin Tüfad Derneği Başkanları, İzmir ilçemizin Menderes ilçesi Tekelli Mahalle muhtarı, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Gümüşhane ilimizin Kürtün ilçesinin İlçe Emniyet Amirliğinde Bekçi olarak görev yapan Aydın Görmüş isimli vatandaşımız Afrin'de mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize destek olmuştur.
Ayrıca; 81 il ve İlçelerimizden gelen Türkiye’nin üst düzey esnaf birliklerinden oluşan 5000 kişilik gurup bölgemizde önemli bir toplantı ve ziyaret gerçekleştirdi.
Ayhan Yavuz; “Yüce Türk Milleti, Yüce Türk Devleti ve başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak kaydıyla tüm Dünya Hatay’ı İzliyor.
Bu ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Özellikle akın akın Türkiye’nin dört bir yanından gelen insanlarımız var. Bu insanlarımız gönülleriyle, dualarıyla hepsiyle beraber geliyorlar. Ama ben şuna inanıyorum ki, Yüce Türk Milleti, Yüce Türk Devleti başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak kaydıyla tüm dünya, bütün her şeyini bırakmış bizi izliyor. Bizim bu birliktelikle tek yumruk olmak ve yeniden dirilişin, şahlanışın bir sembolüdür Zeytin Dalı Harekâtı ve bizde buna ev sahipliği yapıyoruz. Misafirperverliğe gelince Atalarımızdan – Ecdadımızdan aldığımız edep ve terbiyeyi uyguluyoruz şuan” Allah (c.c) hepsinden razı olsun” A Haber TV Muhabiri Kerim Ulak bey başta olmak üzere gelen misafirlerimiz başımızın tacıdır. Biz Osmanlının torunuyuz. Soframız da açık, yüreğimizde açık, kapımızda açık. Türkiye’nin dört bir yanından kimler buralara gelmek istiyorsa buyursunlar gelsinler. Dualarıyla birlikte gelsinler. Gelemeyenler dualarını göndersinler. Mehmetçiğimizin buna çok ihtiyacı var” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş