Skip Navigation Links

Güralp Çok Amaçlı Yaz Okulu Eğitime Başlıyor

2008-2009 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından, Güralp Koleji, sosyal tesislerinde Pazartesi günü yaz okulu eğitime başlayacak.

Dünya   A+a-

2008–2009 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından, Güralp Koleji, sosyal tesislerinde Pazartesi günü yaz okulu eğitime başlayacak.
Sosyal ve sportif faaliyet alanlarına sahip en iyi konumdaki Güralp Sosyal Tesisleri İşletme Müdürü Beden Eğitimi Öğretmeni Savaş Sönmez ve antrenör Ali Sönmez düzenledikleri basın toplantısıyla sosyal tesisleri ve eğitim sistemlerini tanıttılar.
2008–2009 Yaz spor okulu eğitim döneminin Pazartesi günü başlayacağını belirten Savaş Sönmez; “Geçen yıl ve önceki yıl yaptığımız çalışmalardan, bizler ve öğrencilerimiz büyük keyif aldık. Güvenle ve azimle bu yıl daha iyi hazırlandık. Amacımız çocuklarımızı spor aktivitelerine çok yönlü hazırlayabilmek. Çocuğumuzun gelişim sürecinde temel yeteneklerinin ne olduğunu kendi özgür iradesiyle çıkarmasına yardımcı olacağız. Yüzme basketbol, futbol, jimnastik masa tenisi ve daha birçok spor dallarında verdiğimiz eğitimleri İngilizce dersi ile destekliyoruz. Gramer İngilizce eğitim sistemiyle değil, bire bir iletişimle öğretiyoruz. Burada en çok ağırlık verdiğimiz branş yüzme. Geçen yıl hiç yüzme bilmeyen 90 öğrencimiz yüzmeyi öğrendi. Bu başarının sırrı da günde iki saat ve haftanın beş günü, tamamı lisanslı beden eğitimi öğretmenlerinin gözetiminde verdiğimiz eğitimlerle, çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini sağlıyoruz. Fiziksel ve zihinsel açıdan gelişen çocukların öğretim hayatında da başarılı olduklarını görüyoruz. İyi bir eğitim dönemine başlıyoruz öğrencilerimize ve hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Adana bölgesinde taşımalı yaz okullarının fiyatlarının İskenderun’un üç katı olduğuna da dikkat çeken Sönmez, bu konuda bir aylık yaz okulu eğitimi bedeli olarak 450 TL aldıklarını, bunun içinde ulaşım ve yemek ücretlerinin de dahil olduğunu söyledi. Ekonomik durumun çok önemli olduğunu ancak eğitiminde hafife alınmaması gerektiğini vurgulayan Sönmez; “18 yaşındaki bireyle, 8 yaşındaki bireye yüzme sporunu öğretmek çok farklıdır. Yani eğitimin küçük yaşlarda olması en doğalıdır. Yaptığımız aktivitelerde eğitim, servis yemek gibi giderlerin maliyetini çıkardığımızda bizim asıl hedefimizin para kazanmak olmadığını anlamak zor değil. Biz çocuklarımızın sağlıklı ve başarılı bir eğitim geçirmelerini istiyoruz ve Güralp olarak bunu en kaliteli şekilde yapıyoruz” dedi.
Bir ay süren yaz spor okulunun birinci dönemi 22 Haziran 2009 tarihinde başlayıp 19 Temmuz 2009 tarihinde sona erecek, 2. dönemi 20 Temmuz 2009 tarihinde başlayıp 16 Ağustos 2009 tarihinde sona erecek, 3. dönemi ise 17 Ağustos 2009 tarihinde başlayıp 13 Eylül 2009 tarihinde sona erecek.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet