Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Atalar Koleji'nden 7. Bilim Şenliği

Özel Atalar İlköğretim Okulu'nun bu yıl 7.sini düzenlediği Bilim Şenliği'nde 180 projeleri sergilendi.

Dünya   A+a-

 
Atalar Koleji’nden 7. Bilim Şenliği
 
 
Özel Atalar İlköğretim Okulu’nun bu yıl 7.sini düzenlediği Bilim Şenliği’nde 180 projeleri sergilendi.
4.5.6.7. ve 8. sınıf öğrencilerinin ekim ayından bu yana çalışarak hazırladığı projelerini 24-25 Mart 2012 günleri İskenderun Halkı’na sundular.
Özel Atalar Koleji’nin geleneksel hale getirdiği bir çok etkinliğinden biri olan Bilim Şenliğini Hatay’da başlatmış olmanın ve önderlik etmenin 7 yıldır gururunu taşıyan öğretmen ve yöneticiler oldukça heyecanlıydı.
Bu yıl da Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sayın Nilgün Mülayim önderliğinde diğer Fen ve Teknoloji öğretmenlerinden Özlem Özperçin ile Aysun Duran, Matematik öğretmenlerinden ise Ali Uçar ve İlhan Durmuş rehberliğinde öğrencileri 142 Fen, 38 Matematik alanındaki projelere imza attılar.
Bu projelerin tümü MEB-TÜBİTAK işbirliği ile yapılan “Bu Benim Eserim” yarışması Hatay elemelerine katıldı. Bu projelerden 19’u Adana elemlerine katılmaya hak kazandı ve 7 proje bu aşamayı da geçerek Adana Bölgesi ikinci elemelere kaldı. Atalar Koleji camiası bu projelerin Ankara’ya Türkiye Finallerine gitmesini umuyor.
Bu konuda bir açıklama yapan Okul Müdürü Erkan Karaca “Atalar Koleji olarak öğrencilerimizden, onlara destek veren ailelerinden ve bıkmadan usanmadan öğrencilerimize ışık tutan, yol gösteren öğretmenlerimize gönülden teşekkürler… İskenderunumuz daha nice güzelliklere layıktır. Biz bu konuda eğitim çıtasını her geçen gün daha da yükseklere çıkartacağız.” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş