Skip Navigation Links

Mekanın Cennet Olsun Hasan Hocam..

Milli Eğitim Camiası çok önemli bir değerini kaybetti.. Hasan Yiğit, geçirdiği kalp krizi sonrası önce yaşama döndürüldü ama daha sonra tedaviye yanıt

Dünya   A+a-

Milli Eğitim Camiası çok önemli bir değerini kaybetti.. Hasan Yiğit, geçirdiği kalp krizi sonrası önce yaşama döndürüldü ama daha sonra tedaviye yanıt vermeyince aramızdan ayrıldı..

Mekanın Cennet Olsun Hasan Hocam..
 

İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yiğit, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İskenderun’da uzun süredir görev yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yiğit’in ölümü eğitim camiasını da derin üzüntüye boğdu.
Hasan Yiğit’in ölüm haberini alan yakınları ise hastaneye giderek ailesine başsağlığı dileğinde bulundular.
Bir ayda iki kez böbreğinden ameliyat olan Yiğit’in hastaneye geldiğinde kalbinin durduğunu söyleyen Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım,
“Hastane olarak müdürümüz için seferber olduk, Yoğun bakıma alındı ama yapacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin.” dedi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yiğit için görev yaptığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bugün sabah saat 08.30’da tören düzenlenecek. Yiğit'in cenazesi memleketi Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde toprağa verilecek.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet