Skip Navigation Links

Pamuk Kreş'in Sergisi Yoğun İlgi Gördü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Pamuk Kreş tarafından resim sergisi açıldı.

Dünya   A+a-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Pamuk Kreş tarafından resim sergisi açıldı. Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen resim sergisine İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve çok sayıda davetli katıldı.

“Çocuklarımızı Yarınlarımıza Yetiştirelim”
Minik öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, resim serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Çocuklarımızın aydınlık yarınlarımız olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, çocuklarımıza sahip çıkalım çağrısında bulundu.
Başkan Civelek, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği önemi hatırlamalıyız ve çocuklarımızı yarınlarımıza iyi hazırlamamız gerektiğini belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından resim ve el sanatları sergisinin açılış kurdelesini, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve Pamuk Kreş öğretmenleri tarafından kesildi.
Daha sonra minik öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisini dolaşan protokol mensupları, minik ellerin gösterdiği emeği beğeni ile karşıladılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet