Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sarı Zeybekler Derneği 18 Mart Şehitlere Saygı ve Mehmetçik'e Büyük Destek

'Kahraman Mehmetçiklerimize destek için herkesi bekliyoruz.'

Sarı Zeybekler Derneği 18 Mart Şehitlere Saygı ve Mehmetçik'e Büyük Destek

Gündem   A+a-

Sarı Zeybekler Derneği 18 Mart "Şehitlere Saygı ve Mehmetçik'e Destek Büyük Bayrak Yürüyüşü"ne hazır.
 
SZD 2. Başkanı Mehmet Bilen :
"Kahraman Mehmetçiklerimize destek için herkesi bekliyoruz."
 
Genel Merkezi İskenderun'da olan Sarı Zeybekler Derneği 18 Mart Pazar günü düzenleyeceği "Şehitlere Saygı ve Mehmetçik'e Destek Büyük Bayrak Yürüyüşü" ile ilgili bir toplantı düzenleyerek üyeleri arasında görevlendirme yaptı.
Geniş bir kitlenin katılımın beklendiği Büyük Bayrak Yürüyüşü ile ilgili bir açıklama yapan Sarı Zeybekler Derneği 2. Başkanı Mehmet Bilen, Hatay halkını bu anlamlı güne iştirak etmeleri için bir çağrıda bulunarak şunları söyledi :
"Vatan bir milletin üzerinde hür ve bağımsız yaşadığı toprak parçasıdır. Bizler asker doğmuş ve askerine herşeyini feda etmiş bir milletiz. Vatan olmazsa özgürlük olmaz. Vatan olmazsa bağımsızlık olmaz, vatan olmazsa hürriyet olmaz.
Bu düşünce ile 18 Mart 2018 Pazar günü saat 14:30'da İskenderun sahilinden başlayıp Anıt Alanı'nda sona erecek bir etkinlik düzenledik. Sahildeki Fener'in oradan başlayacak olan "Şehitlere Saygı Büyük Bayrak Yürüyüşü"müz İskenderun Atatürk Anıt Alanı'nda, "Mehmetçik'e Destek" mitingiyle sona erecektir. Bu mitingde kahramanlık türkülerini ve marşlarımızı şu anda yurtiçinde ve yurtdışında vatanımızın bütünlüğü için savaşan Kahraman Mehmetçiklerimize armağan edeceğiz.
Herkesi 18 Mart günü üzerinde Atatürk olan tişörtlerle, ellerinde Şanlı Al Bayrağımızla bu anlamlı etkinliğimize davet ediyoruz."
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar