Skip Navigation Links

Sarıseki'de Eğitim yuvaları modernize ediliyor

Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne bağlı Sarıseki Beldesinde bulunan ilköğretim okulları Organize Sanayi Bölgesi ve Sarıseki Belediyesinin katkıları ile ba

Dünya   A+a-

 
 
Hatay’ın İskenderun İlçesi’ne bağlı Sarıseki Beldesinde bulunan ilköğretim okulları Organize Sanayi Bölgesi ve Sarıseki Belediyesinin katkıları ile bakım ve onarımdan geçiriliyor.
Organize Sanayi İlköğretim Okulunda Eğitim öğretim yılının ikinci yarısı başlamasına rağmen, okul içerisinde bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Okul duvarları boyanırken, duvarlar ve yerler seramikle döşeniyor. Sarıseki İlköğretim Okulunun ise iç ve dış kısmının yanı sıra tuvalet ve lavabolar yenilendi ve daha hijyenik hale getirildi. Sarıseki’de yaşaya veliler ise, okullarının yapımında emeği geçen başta Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri olmak üzere Sarıseki Belediyesine de teşekkür ettiler. Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, belediye olarak eğitim ve öğretime son derece önem verdiklerini belirterek, “Beldemizde öğrencilerimizin daha modern ve daha hijyenik şartlarda eğitim görmeleri için seferber olduk. El birliği ile imkanlarımız ölçüsünde okullarımıza yardımlarımızı esirgemiyoruz” ifadesini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet