Skip Navigation Links

Payas'ta Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Payas da öğrenim gören öğrencilerden Fen Lisesini kazananlara Payas Belediye Başkanı Bekir Altan tarafından dizüstü bilgisayar ve mobil internet hediy

Dünya   A+a-

 
Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
 
Payas da öğrenim gören öğrencilerden Fen Lisesini kazananlara Payas Belediye Başkanı Bekir Altan tarafından dizüstü bilgisayar ve mobil internet hediye etti.
Üç yıldır öğrencilerin başarıya teşvik etmek ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla 8. sınıflardan Fen Lisesini kazanan öğrencilere diz üstü bilgisayar ve mobil internet bağlantısı armağan etti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan yaptığı açıklamada, öğrencilere başarılarının karşılığı olarak ve diğer çocuklarımızı başarıya teşvik etmek amacıyla üç yıldır diz üstü bilgisayar ve mobil internet hediye ediyoruz. Bu yıldan sonra, sadece fen lisesini kazananlara değil diğer kolej ve liseleri kazanan öğrencilerimizi de ödüllendireceğiz bunun çalışmasını şimdiden başlattık.
Teknoloji Desteği
Bizler öğretmen ve öğrencilerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız, dört yıldır yaptığımız bir çalışmayla tüm okullarımızın projektör ve bilgisayar ihtiyacını karşıladık teknolojik anlamda tüm okullarımızın ihtiyacını karşılıyoruz" dedi.
Fen Lisesini Kazanan Öğrencilerimiz ve Okulları.
Mimar Sinan İlk Öğretim Okulu
Merve Altunsoy
Ahmet Can Altun
Aleyna Okur
Selim şahin İlk Öğretim Okulu
İbrahim Alper Yiğit
Fahrettin Altay İlk Öğretim Okulu
Nizam Tel
Oğuzhan Bülbül
Şehit Çevik İlk Öğretim Okulu
Abdullah Akay
Yusuf Keskin
Enes Burak Solak
Yunus Emre İlk Öğretim Okulu
Semra Açıkgöz
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet