Skip Navigation Links

İskenderun İl Olursa Erzin Bu İsteğinden Vazgeçer

25.Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Alğan, İskenderun’un sorunlarıyla ilgilenmeyi sürdürüyor.

İskenderun İl Olursa Erzin Bu İsteğinden Vazgeçer

Medya   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Alğan, basın mensuplarıyla çeşitli konularda sohbet etti. İskenderun’un il olabilme konusuna değinen Alğan, önümüzdeki süreçte bu konunun mutlaka TBMM gündemine gireceğine inandığını belirtti. Alğan, bu konuda İskenderun’da yaşayan herkesin aynı istek ve tutarlılıkla hareket etmesinin Meclis kararını etkileyeceğini ifade etti. Alğan, basın mensuplarının da bu konuda etkili çalışmalar yapması gerektiğini söyledi.
Erzin’in Osmaniye sınırlarına katılma isteğine de değinen Alğan, ‘’İskenderun il olursa Erzin bu isteğinden vazgeçer. Erzin’e sağlık sonusunda desteğim şöyle oldu; daha önce ambulanslar hasta ya da yaralı olanları 40 km. uzaklıktaki İskenderun’a getiriyorlardı. Şimdi, 15 km. ilerideki Osmaniye’ye götürüyorlar. Bu konu hasta ya da yaralıların zaman kaybetmemesi için çok önemliydi.”dedi.
Şu anda işi gereği Ankara’da yaşadığını belirten Mehmet Alğan, İskenderun ve çevresinin sorunlarıyla, gelişmelerle yakından ilgilenmeye devam edeceğini belirtti.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da ziyareti için Mehmet Alğan’a teşekkür ederek, ‘’Sizin milletvekili olmamanıza rağmen sorunlarımızla ilgilenmeniz i takdirle karşılıyoruz” diyerek, bölgemizdeki gelişmelerle ilgili bilgi verdi.
Sohbet sırasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin Operasyonu da geniş şekilde konuşuldu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet