Skip Navigation Links

Eğitimci - Yazar Selahattin Yaylamaz Tufan Yıldızlar Kolejinde Seminer Verd

Okuma Okulu Eğitim Akademisi ve Aile Okulu Eğitim ve Terapi Merkezinin kurucusu eğitimci - yazar - terapist Selahattin YAYLAMAZ 16 Nisan Cumartesi gün

Dünya   A+a-

EğitimciYazar Selahattin Yaylamaz Tufan Yıldızlar Kolejinde Seminer Verdi

Okuma Okulu Eğitim Akademisi ve Aile Okulu Eğitim ve Terapi Merkezinin kurucusu eğitimci – yazar – terapist Selahattin YAYLAMAZ 16 Nisan Cumartesi günü Tufan Yıldızlar Koleji Çok Amaçlı Salonunda veli, öğretmen ve öğrencilere bir seminer verdi.

Bu seminer için İstanbul’dan gelen, eğitimdeki farklı yaklaşım ve özgün sunumlarıyla dikkatleri çeken Selahattin YAYLAMAZ aynı özgün yaklaşımını seminerde de gösterdi. Bir sohbet havası içinde, bir meddah yaklaşımıyla konularını işleyen YAYLAMAZ, özellikle mutlu olmanın yolları ve sevgi temasına ağırlık verdi.

Bilinci bir buzdağına benzeten YAYLAMAZ, buzdağının görünen küçük bölümünün bilinç üstü, görünmeyen büyük ana kütlenin de bilinçaltı olduğunu vurgulayarak, yaptığımız veya yapamadığımız bütün eylemlerin sorumlusunun bilinçaltı olduğunu belirtti.

Sevginin evde öğrenildiğine değinen YAYLAMAZ, bilinçaltının bu şekilde 0–6 yaş aralığında büyük ölçüde şekillendiğini anlattı. Kız çocukların erkek motifini “baba”dan, erkek çocukların bayan motifini anneden aldığını söyledi. Bu nedenle evde çocuklara sevgiyle yaklaşılması, göz temasının sağlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Seminerin ikinci bölümünde Okuma zekâsı ve hızlı okumanın yararlarını anlatan Selahattin YAYLAMAZ’a Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN tarafından bir plaket verildi.

Seminer bitiminde YAYLAMAZ, velilere kitaplarını imzaladı.

Seminere katılan öğretmen, öğrenci ve veliler büyük bir memnuniyetle seminerden ayrıldılar.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet