Skip Navigation Links

Arsuz’da 'Okuma-Yazma Seferberliği' Toplantısı

Arsuz'da 'Okuma-Yazma Seferberliği' toplantısı Kaymakam Sarı başkanlığında gerçekleştirildi.

 Arsuz’da 'Okuma-Yazma Seferberliği' Toplantısı

Gündem   A+a-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi  Emine Erdoğan’ın himayesinde  yürütülen "Okuma-Yazma Seferberliği" toplantısı Kaymakam Sarı  başkanlığında gerçekleştirildi.

Arsuz  Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutan Tahir Şensoy, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, Tapu Müdürü Ayhan Dural, Malmüdürü Nurhal Parlak, Nüfus Müdürü Gülsel Soğancı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Hizni Ercan, Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar, Halk Eğitim Müdürü Ali Altuk, Polis Memuru Mehmet Vanlı, Arsuz Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Hüseyin Yangın ve Arsuz Ziraat Bankası Müdürü Emel Sümer katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda başlatılan seferberlik ile okuma-yazma bilmeyen tüm vatandaşlara ulaşabilmeyi hedeflediklerini belirten Kaymakam Sarı  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından Okuma-Yazma Seferberliği başlatıldı. İlçemizde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımızı tespit etmek ve ulaşmak için gerçekleştirilecek çalışmalar konusunda istişare etmek için toplandıklarını, Okuma-yazma bilmeyenlerin tespiti ve kursa yönlendirilmeleri konusunda herkesten destek beklediklerini ifade ederek, bu konuda herkese  iş düştüğünü, Okuma ve yazma bilmeyen herkese ulaşılacağını, kurumlar ve muhtarlarla birlikte tüm toplumun destek olması gerektiğini dile getirdi. Toplantı Halk Eğitim Müdürlüğünün bilgilendirme sunumu ile karşılıklı görüş alışverişi ve görev dağılımının ardından sona erdi.
 




Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet