Skip Navigation Links

Liderlik Aşkına Haydi Maça

Futbolculardan Cefakar Hatayspor Taraftarına Mesaj Var

Liderlik Aşkına Haydi Maça

Gündem   A+a-

Liderlik Aşkına Haydi Maça
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor, ligin 26. haftasında lig lideri Menemen Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak. Kazanması halinde liderliğe yükselecek olan bordo-beyazlılarda hedef mutlak galibiyet.
Futbolculardan Cefakar Hatayspor Taraftarına Mesaj Var
Zirve hattını yakından ilgilendiren bu kritik mücadeleye mental ve fiziksel açıdan çok iyi hazırlanan Hataysporlu futbolcular, haftayı 3 puanla kapatıp zirveyi ele geçirmek ve ligin sonuna kadar liderliği bırakmamak istiyor.
Takımını her fırsatta koşulsuz destekleyen cefakar Hatayspor taraftarına bu maçta daha çok ihtiyaç duyacaklarını belirten futbolcular, bu zorlu mücadelede taraftarların tribünleri hınca hınç doldurmasını ve son düdük çalana kadar kendilerini desteklemelerini istiyor.
Başkan Maden Galibiyete Yürekten İnanıyor
Maçın heyecan seviyesinin çok yüksek olacağını ve kazananın şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağlayacağını ifade eden Hatayspor Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden, galibiyete olan inancını dile getirdi.
Sezon başında koydukları hedefe emin adımlarla ilerlediklerini ve Hatayspor’un bu sene şampiyon olarak 1. Lig’e çıkacağını belirten Maden, “Bu hafta oynayacağımız kritik mücadelede bordo-beyaz renklere gönül veren tüm Hataylıların maçtaki yerlerini almalarını istiyorum. Takımımızı yalnız bırakmayarak tüm maç boyunca destek olmalıyız. İnanıyorum ki taraftarıyla, yöneticisiyle, teknik kadrosuyla ve futbolcusuyla bir bütün halinde olan Hataysporumuz, hak ettiği liderliği alacak ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacak” diyerek bordo-beyazlı takıma duyduğu güveni ifade etti.
Bilet Satışları Cumartesi Ve Pazar Saat 10.00’da Yapılacak
11 Mart Pazar günü saat 15.00’te Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak kritik mücadelenin biletlerinin 10-11 Mart günleri saat 10.00’da tüm gişelerde satışa çıkarılacağı duyuruldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet