Skip Navigation Links

Sarı Zeybekler Bu Kez De Şehitler Ve Mehmetçikler İçin Yürüyecek

' Hatay'ı 18 Mart'ta Büyük Bayrak Yürüyüşünde Kenetlenmeye Davet Ediyoruz'

Sarı Zeybekler Bu Kez De Şehitler Ve Mehmetçikler İçin Yürüyecek

Gündem   A+a-

Sarı Zeybekler Bu Kez De Şehitler Ve Mehmetçikler İçin Yürüyecek
Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt :
" Hatay'ı 18 Mart'ta Büyük Bayrak Yürüyüşünde Kenetlenmeye Davet Ediyoruz"
Sarı Zeybekler Derneği Genel Merkezi bu kez de "Şehitlere Saygı - Mehmetçik'e Destek Büyük Bayrak Yürüyüşü" için kolları sıvadı.
Kurulduğu günden bu yana Atatürk, Cumhuriyet ve Bayrak temalı birçok etkinliği başarı ile hayata geçiren Sarı Zeybekler Derneği 18 Mart Pazar günü geniş katılımlı bir bayrak yürüyüşü yaparak Hatay'ın adını dünyaya duyurmak için bir etkinlik düzenleyecek.
Büyük Bayrak Yürüyüşü ile ilgili bir açıklama yapan Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt Hatay halkını İskenderun'daki etkinliğe davet ederken şunları söyledi :
"Kurulduğumuz günden bugüne kadar kırmızı çizgimiz olan; Atatürk-Cumhuriyet-Bayrak konusunda 2 Dünya Rekoru, 1 Akdeniz Bölge Rekoru, 4 Atatürk ile ilgili kitap, 7 Atatürk Sergisi düzenleyen Sarı Zeybekler Derneği 18 Mart 2018 Pazar günü saat 14:30'da İskenderun sahilinde 'Şehitlere Saygı ve Mehmetçik'e Destek Büyük Bayrak Yürüyüşü" yapacaktır.
Yaklaşık 10 bin gönüllünün katılmasını beklediğimiz bu Bayrak Yürüyüşü'ne bütün Hatay halkını tek vücut olarak kenetlenmeye davet ediyoruz."
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet