Skip Navigation Links

Yine Fevzi Çakmak İlköğretim.

Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, bir süredir yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle, eğitimin sadece sınıfta okutulan derslerden ibaret olmadığını ort

Dünya   A+a-

Yine Fevzi Çakmak İlköğretim…
 
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, bir süredir yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle, eğitimin sadece sınıfta okutulan derslerden ibaret olmadığını ortaya koyarak takdir topluyor.
Okulun adının beğeni toplayan çalışmalarla anılıyor olması ise idare ve öğretmenlerin gayretli çalışmalarının sonucu olduğu bilinen bir gerçek.
İskenderun’un fakir mahallesinde yine fakir insanların çocuklarının öğrenim gördüğü bir okul olarak bilinen İskenderun Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, bu kez de Özel Deniz Cerrahi Tıp Merkezi Doktorlarından Ahmet Özçörekçi’nin verdiği “Sağlık ve Hjiyen” konulu seminere ev sahipliği yaptı.
Doktor Ahmet Özçörekçi, gribal enfeksiyonların çok hızlı yayıldığı kış aylarında temizlik ve hijyen kurallarına uymanın önemine dikkat çekerken, öğrencilere temizlik ve hijyen kurallarını da projeksiyon cihazı yardımıyla görsel olarak anlattı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet