Skip Navigation Links

Türk Hava Kurumundan Öğrencilere Başarı Sertifikası

İskenderun Türk Hava Kurumu tarafından başlatılan model uçak kursu eğitimi örgenciler başarı bitirdiler.

Dünya   A+a-

İskenderun Türk Hava Kurumu tarafından başlatılan model uçak kursu eğitimi örgenciler başarı bitirdiler.
İskenderun Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri İskenderun Türk Hava Kurumunun çeşitli faaliyetler çerçevesinde model uçak kursunda başarılı olan 17 öğrenciye başarı belgesi takdim etti.
Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Semir Bulut ve İskenderun Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Turgay Çelikezen tarafından başarılı öğrencilere sertifikaları verildi.
Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Semir Bulut “Türk hava kurumu sadece kurban derilerini alan bir kurum değildir. Biz çeşitli alanlarda faaliyetler göstererek öğrencilerimize ve halkımıza yararlı olmaya çalışıyoruz. Bunlardan biri olan başlattığımız model uçak kursu eğitimi çerçevesinde Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik böyle bir eğitim düzenledik. Bunun akabinde 17 öğrencimiz de model uçak kursunda başarılarını sergileyerek bizleri çok mutlu etmiştir. Başarılı olan öğrencilerimize başarılarından dolayı sertifikalarını vermekten çok mutlu oluyoruz” diye konuştu.
Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Turgay Çelikezen “ Türk Hava Kurumu tarafından model uçak eğitimi düzenlendi. Bu yapılan eğitim ile ilgili okulumuz adına 17 öğrencimiz katıldı. Katılan tüm öğrencilerimiz başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamladılar. Bu konuda tüm öğrencilerime teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum ve bu gibi eğitimlere tüm herkesin katılmalarını diliyorum” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet