Skip Navigation Links

John Barth Atalar Koleji'nde

Geçtiğimiz yıl İngilizce eğitimine İngiltere'de bir dil disiplini olan ve dünyada hızla yayılan eğitim sistemi TRINITY' yi okullarında uygulayan Atala

Dünya   A+a-

 
John Barth Atalar Koleji’nde
Geçtiğimiz yıl İngilizce eğitimine İngiltere’de bir dil disiplini olan ve dünyada hızla yayılan eğitim sistemi TRINITY’ yi okullarında uygulayan Atalar Koleji, Trinity İstanbul Temsilcisi Kanada’lı eğitmen John Barth’ı ağırladı.
Atalar Koleji’ni ziyaret eden John Barth tüm sınıflarda söyleşiler yaparak öğrencilerin İngilizce seviyelerini ölçtü. Çocukları pratik konuşmada çok iyi bulan John Barth Atalar Koleji’nin yıl da Hatay çapında iddialı olacaklarını ifade etti. Günümüzde yabancı dilin önemini vurgulayan John Barth, yapılan eğitimin iyi düzeyde olduğunu ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyledi.
Özel Atalar Koleji Kurucusu Hasan Bahtiyar ise konu ile ilgli “Öğrencilerimiz artık günlük yaşam içinde rahatlıkla İngilizce konuşabilirler. Biz hiçbir kaynak ve materyal temininden kaçınmıyoruz. Her sınıf için Trinity saatleri ayırıyoruz ve böylece öğrenciler günlük dil tarzını öğreniyor. Önümüzdeki yıllarda çok kolay bir şekilde konuşacaklar. Trinity’i seçtiğimiz için mutluyuz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet