Skip Navigation Links

Hurdacı Esnafının Boşalttığı Yerler Temizleniyor

Hurdacı esnaflarının yeni Hurdacılar sitesine taşınmasının ardından boşalan eski yerlerinde temizlik çalışmaları yapılmaya devam ediliyor.

Hurdacı Esnafının Boşalttığı Yerler Temizleniyor

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü ve Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmalarında 10 kamyon hurda atığı ve çöp atığının temizliği yapılırken Hurdacıların boşalttığı yerlerde temizlik çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Bütün hizmetlerde olduğu gibi hurdacı esnaflarımıza da vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız.
İlçemizdeki Hurdacı esnaflarımıza, Alaybeyli mahallesi civarında yeni tahsis etmiş olduğumuz Hurdacılar sitesine taşınmalarıyla birlikte Belediyemiz Temizlik işleri ve Fen işleri müdürlüğü ekiplerimizin ortak çalışmaları sonucunda Kepçeler ve Kamyonlarla hurdacı esnaflarımızın boşalttığı eski yerlerinde hurda ve çöp atığı temizlik çalışmalarımız devam etmektedir.
Taşınma işlemlerinin bitmesi ve Belediyemizce yapılan temizlik işlerinin en kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte ilçemizde şehirleşme adına önemli bir adımı daha atmış olacağız.
İlçemizin modernizasyonu ve rüya şehir haline getirmek için başlattığımız projelerimize tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.  
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet