Skip Navigation Links

Büyüdüklerinde gölgesinde oturacakları fidanları diktiler

Üniversite yıllarında gölgesinde oturup sohbetler yapıp, dinlenecekleri fidanları diktiler

Dünya   A+a-

İskenderun’un en kaliteli eğitim veren okullarından Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu, sosyal faaliyetlerini sürdürüyor.
4-E sınıfı öğrencileri yıllar sonra okuyacakları üniversitenin bahçesine fidan dikimi yaparak geleceklerine yatırım yaptılar. Fidan dikme töreni sırasında okul idaresi, sınıf öğretmeni ve öğrencilerin gözlerinde gurur vardı.
Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kampüsü’ne 54 adet Defne fidanı diken 4- E sınıfı öğrencileri, Berna Biçer, Yusuf Biçer adlı öğrenciler öncülüğünde ağaç dikme kampanyasını gerçekleştirdiler.

Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Selvinaz Ünsal ve sınıf öğretmeni Ümit Atahan’ın da hazır bulunduğu ağaç dikimi öncesinde Mühendislik Fakültesi’ni gezen öğrenciler, hayallerini süsleyen üniversite hakkında bilgiler aldılar. Sınıf Öğretmeni Ümit Atahan, öğrencileri fidan ederken oldukça gururluydu.
Fidan dikimine öncülük eden Berna Biçer, Yusuf Biçer, öğrenim görmek istedikleri üniversitenin bahçesine diktikleri fidanların yıllar sonra gölgesinde oturmak istediklerini söylediler. Ağaç dikimi ve yeşilin korunması konusunda sosyal bilincin yerleşmesini hedeflediklerini belirten Berna Biçer-Yusuf Biçer ve arkadaşları, “Birkaç yıldır faaliyette olan Mustafa Kemal Üniversitesi’nin büyümesi, gelişmesi ve örnek bir kampus şeklinde oluşturulmasına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Üniversitede öğrenim görürken gölgesinde oturup kitap okuyabileceğimiz, arkadaşlarımızla hoşsohbetler yapabileceğimiz bir ortam oluşması için bugünden fidanlarımızı diktik” dediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet