Skip Navigation Links

İGEV'den Örnek Davranış

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği mezunlar gecesini iptal etti.

Dünya   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği mezunlar gecesini iptal etti. 10 Temmuz’da Gümüş Otel’de yapılması planlanan ve davetiyeleri dağıtılan mezunlar gecesinin iptal nedenini açıklayan İGEV Başkanı Mithat Barutçu, ülkemizde son dönemlerde verilen şehitlerin acısı yüreklerde en yoğun bir şekilde yaşanırken, gecenin yapılmasını uygun görmediklerini söyledi.
Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen İGEV Başkanı Mithat Barutçu’nun açıklaması şöyle;” Ülkemizde ard arda gelen şehit haberleri ve bölgemizdeki şehit cenazeleri yüreğimizi yaktı. Kutsal görev uğruna; bayrağımız altındaki vatan topraklarını korumak için göğsünü hain mermilere siper eden şehit Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyor, onlara uzanan elleri kınıyoruz.
Bu topraklarda yaşayan herkesin birlik beraberlik içinde, dış kaynaklı tahriklere kapılmadan kardeşçe yaşamasını arzu ediyoruz.
Gencecik fidanlarımızın Cumhuriyet Türkiye’sinde layık oldukları eğitimleri alabilmek için bünyemizde bulunan eğitim gönüllüleri ordusu ile katkı sağlamaya devam edeceğiz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz, mezuniyet gecemizi bu yıl iptal ediyoruz. “ diyerek bu yıl ki mezuniyet etkiliğini iptal ettiğini duyurdu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet