Skip Navigation Links

İGEV'de Şefik Uyar Dönemi Başladı..

Divan başkanlığını Vakfın kurucu başkanı eczacı Ruslan Coşkunırmak'ın yaptığı genel kurulda, Hüseyin Tuncer ve Haydar Güvercin de katip üyeliğe seçild

Dünya   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı 8. Olağan Genel Kurulu’nu vakıf binasında gerçekleştirdi. Üyelerin büyük bölümünün ilgi gösterdiği genel kurulda, 2 yıldır başarılı bir dönem geçiren Mithat Barutçu görevi Şefik Uyar’a devretti.

Divan başkanlığını Vakfın kurucu başkanı eczacı Ruslan Coşkunırmak’ın yaptığı genel kurulda, Hüseyin Tuncer ve Haydar Güvercin de katip üyeliğe seçildiler.
Uyum içinde ve olumlu görüşlerin yer aldığı örnek bir genel kurul gerçekleştiren İskenderun Güney Eğitim Vakfı, Türkiye’nin aydınlık geleceği daha fazla üniversite öğrencisine burs verebilmenin yollarını bulmak hedefine kilitlendi.

Özellikle vakfın bel kemiği kadınların genel kurulda en ön sırada oturması dikkat çekerken, vakıftan burs aldıktan sonra üye olarak ihzmet etmek isteyen Avukat Umut Tektaş üyeliğe kabul edildi ve aynı zamanda yeni üyeler Yasin Buzlu, Nuran Vekiloğlu, İbrahim Sabahoğlu ile Züher Yazar, birer eğitim gönüllüsü olarak vakfın üyeleri arasında yer aldılar.


Şefik Uyar Başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Süheyl Yüksek, Yasin Buzlu, Derya Çarpar, Yusuf Reyhani, Azize Alay, Nurhan Vekiloğlu, Mahmut Seven ile Fevzi Sevinçli.
Denetim Kurulunda ise Nihat Çatıkkaş, Cihat İnan ile Ali Orhan Deveci yer aldılar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet